Nu vet vi könet!

Gårkvällen här hemma var lugn och skön! Klenade i lite färg i huvudet, är lite ljusare brun än vanligt nu och det känns skönt mot vårkanten :-)  Sen igårkväll när vi skulle försöka sussa så var de ovanligt lungt från knodden, kändes skumt att de inte var liv. Jag provade dricka iskallt vatten, puffa på magen och hoppa omkring. Ingen reaktion.. Jag somnade till sist, superorolig.

Upp och jobba idag, vi båda här hemma hade sjukt svårt att ta oss upp. Det hade vart bäst att få legat kvar! Oskar stack iväg när jag kom ur sängen, bra att få köketför sig själv på morgonen och att ingen är ivägen på toaletten när man ska göra sig ordning ! ;P  det var fortfarande lugnt i magen, knepigt knepigt.  iväg till jobbet och knegade på, ringde min BM och hon tyckte jag skulle ringa specialist mödravården här i stan. Sagt och gjort, jag fick tag på dom efter en stund. Fick en tid en timma senare för undersökningar. Bra med så snabb hjälp!  Fick en suuuuper gullig barnmorska där, vi gjorde ett ultraljud. Och allt såg bra ut, knodden hade väl bara varit trött. Hon förstod att jag varit orolig och tyckte jag gjorde rätt i som kom och kollade.

Jag frågade lite snyggt när hon gjorde UL om de fortfarande såg ut som om de fanns någonting mellan benen på bebisen. Och JAJEMÄNSAN, de fanns de allt. Så vi väntar oss en liten liten pojk! :-)
 Fick med en söt profilbild också! :)





Sen åkte jag och Oskar och lunchade tillsammans, mysigt! Åt en halvgod pasta, lite besviken att den var så mesig kryddad men..  :-)  Nu ska jag städa lite hemma, visning vid 5 tiden tror jag.. Så då ska vi sticka fram på stan och fördriva tiden en stund.  Kanske ska fira dagen i ära med att köpa några blå babykläder till POJKEN?! :-)

en powernap vore skönt nu också... Blir nog så innan städningen, hehe jag är så lat och bekväm! Måste ju faktiskt vara pigg eftersom desperet houswifes börjar ikväll! JIPPI!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

  • Trackback