har kommit igång!

när min goding slutade jobbet igår åkte vi hem till svärföräldrarna på lite middag, oskars syster & son var där.. Stackars liten låg på övervåningen och kräktes. Vi tyckte så synd om honom, men han verkade piggna till fort när han fick några nallar av oskar..

på hemvägen stannade vi till och spanade in den nybyggda balkongen på våran nya lägenhet, ska bli spännande att se slutresultatet. oskar gick fram & tillbaks i lägenheten och funderade över hur 17 vi ska möblera. supersvårt! Men han har iaf bestämmt att vi ska ha en köks soffa?! Han ska senare borra upp tven i köket också, så det blir mysigt att kunna sitta och äta frukost där!  Vi har hittat en som vi funderar på att åka och köpa.

Idag.. ja vad ska ske idag? Ska slänga ihop kycklinggryta till middag, ska till mvc, försöka köra bort lite lådor till nya lägenheten och hämta mer lådor...  Ikväll ska jag till sandra, myskväll!

Alla som vill hjälpa till med att flytta möbler och flyttstäda med osspå torsdag och fredag kan ju passa på att slå en pling också! :P


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

  • Trackback