helgen är över..

känns sådär att de den gick fort! Lediga helger är alltid skönt! :-)  Nu är det jobb hela veckan + helgen, inget lockande får jag nog erkänna. Men det är bäst att jobba på, vet ju inte direkt hur det går senare.  

i helgen har vi tagit de lugnt och skönt. fredagskvällen låg jag nerbäddad och såg på avatar, klart sevärd film! fanns så mycket att titta på hela tiden så jag tror jag kommer vilja se den yttligare en gång. Vi somnade tidigt, slut efter arbetsveckan.  Lördag, gick upp hyffsat tidigt för att bege oss på äventyr i götene. SKIDÅNING! Vi mötte upp erica & tony hos svärföräldrarna och gick mot elljusspåret, gick finfint för oss alla med längdskidorna. Vasaloppet nästa?! Hade fikapaus i snön, mysigt.

Hem till svärföräldrarna igen, oskar tvingade med mig på skootertur. in och fick middag, gottigottgott! Sedan var oskar bara tvuuuuungen att ut och köra rallybilen en sväng, jag följde med. känns att jag blivit större, det bilbältet var lite klurigt att få om mig. :O

På hemvägen stannade vi hos mamma & ola i källby, fikade och pratade. Sedan tog vi oss i kragen och åkte hem för en vaaaarm dusch efter en heldag ute i kylan.

Söndag, allahjärtansdag. tog de lilla lugna. Åkte och handlade, kylskåpet ekade. tog med thaimat hem, mummsade. Passade på att se alla avsnitt av "solsidan" till middgen, hur skoj är inte de programmet?!  :-) Namnproblemen känner vi igen, väääääldigt mycket.





Kan berätta att jag lider av halsbränna, sjuuuuuk halsbränna.  Så tacka vet jag samarin!  I lördagsnatt var de värrst, var uppe och trodde jag skulle dö..  Oskar stensover även om jag springer upp och ner typ tusengånger varje natt! :)  Sen börjar de bli en gnutta jobbigt att ta på sig strumporna, och skor som behöver knytas undviker jag gärna nu. Tacka vet jag mina goa springdojjor som bara är att kasta på sig. 


Nu ska jag fixa lite här, ska till BM idag och sedan direkt iväg för att jobba kväll.  Vet inte om jag jobbar imorgon eller inte?! tokigt när man skriver annorlunda på alla scheman.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

  • Trackback