en sambo till salu

Vi slogs om bilen, oskar vann.. Han hämtade mig efter jobbet, innebar att jag fick vänta i ute i kylan en hel kvart! Kändes som en evighet!  Han har pillat med sina fötter i mitt ansikte och jag HATAR hans äckliga sockar.. Denna gången var dom väldigt fräscha, ovanligt! ;P Igårkväll när jag skulle krypa till sängs snubblade jag givetvis över alla oskars kläder som han "måste" ha i en hög bredvid sängen och då råkade jag ta strumporna och lägga i tvättkorgen. Vilket resulterade i att han imorrses inte hade några strumpor, (förutom alla rena i lådan?!) Så vet ni vad oskar gjorde?! Han tar upp dom ur tvättkorgen och använder dom till jobbet! ÄCKELPOTTAAAAA!

Så somsagt, behöver någon en sambo som sällan diskar, undviker att gå ut med soporna och använder samma strumpor i flera dagar så välkommen att hör av er! Ibland vill jag bara sälja honom!

Fast jag får säga att han är oftast ganska bra, jag trivs med honom och får nog behålla honom ändå.  Ska bara träna bort alla hans konstiga fasoner ;-)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

  • Trackback