besvikelse

Kan sammanfatta mina känslor med ett ord; besvikelse

 många i min närhet påpekar väldigt ofta nu när jag&oskar flyttar att jag inte bör bära och lufta tunga saker. Och nej, jag borde inte. MEN vem 17 ska göra det annars?   Folk är skickliga på att säga att dom kan hjälpa till men själva grejen att dyka upp och faktiskt göra det finns inte?! 
   Tack godegud att jag har en sjukt stark & snäll mamma som bär och sliter ihop med oss.  

Jag har nog alltid klarat mig väldigt bra själv. Sällan jag skulle be om hjälp men nu har jag ändå frågat lite fint om hjälp, men då får man ingen?! Så, alla ni som erbjudit er att hjälpa till men ändå inte kommit och gjort det, RÄKNA FAN INTE MED NÅGON HJÄLP FRÅN MIN SIDA NÄR NI BEHÖVER DE!

Dags att fortsätta med tvätt, flyttstädning, hämta släpkärra, köra saker. Gravida dom kan dom!
 

vecka 33

Vecka 33

Kroppen: Trots att magen är stor är det bra att försöka hålla i gång musklerna så gott det går. Promenader, simning och yoga för gravida brukar kännas bra. Vissa kan inte vara aktiva på grund av olika besvär – för att inte gå upp för mycket i vikt kan man kompensera bristen på motion med att inte äta mer än vanligt. Graviditeten gör att du behöver ungefär 300 kalorier extra per dag. Det motsvaras av ett mellanmål med till exempel en tallrik filmjölk med lite flingor, en smörgås och ett äpple. Ju tyngre du blir desto vanligare är det att fötter och ben svullnar. Ligg gärna med benen högt en stund och använd stödstrumpor hela dagen. Det är bra att sätta på stödstrumporna redan innan du kliver ur sängen. Ett bad kan hjälpa.

Barnet:Nu väger bebisen ungefär 2 kg och är cirka 44 cm lång. Nu bör bebisen (åtminstone för dig som är förstföderska) göra sig redo inför födelsen genom att vända sig upp-och-ner, så att huvudet pekar nedåt i bäckenet. Om det skulle födas nu behöver det lite andningshjälp, värme och hjälp med att få i sig mjölk under några veckors tid.




Glad!

Oskar borde strax komma in genom dörrn, dom hade möte efter jobbet.  Vi ska nämligen åka och hämta vår nya soffa, ska bli skoj!

Jag har ont i ryggen och kroppen är trött. Imorgon skall här städad för hela slanten, ska tvinga hit syster så hon kan hjälpa till lite också.


kroppen

igår när oskar var i götene så passade jag och mamma på att börja flytta lådor till nya lägenheten. Vi fick bort väldigt mycket och de blev tomt och skönt här hemma. Oskar blev nog lite chockad att vi fått gjort endel under stunden han var borta!  Tjejer dom kan dom! eller rättaresagt, jag har en grym morsa med stark kropp.. Jag var fan inte så dålig heller, gravid och världens största mage och ändå har jag bärt och bärt.. NÅGON SKA JU GÖRA DET!!!

På kvällskvisten tog jag och oskar några vändor till med prylar. Fick lite middag hos mamma&ola, det smakade sjukt bra efter att ha bärt och slitit.
 Nu är det ärligt inte så mycket kvar. mest stora möbler. Jag ska packa ner de sista i lådor idag och börja städa i köket osv.  Oskars mamma kommer hjälpa till att städa, så snällt så. man uppskattar verkligen all hjälp som erbjuds(?!) hmrpoppp!?.....

jao jao, inatt vaknade jag av kramp i benen. Skrek flera gånger, gjorde så ont! ryggen är inte heller så skön idag. Men envis som jag är så ger väl jag inte upp.
 Får åka till mormor en sväng och gnälla av mig lite tror jag.

Tur att jag har min mamma, världens bästa.


på tid

nu borde oskar verkligen rulla ur sängen tycker jag! 

Vädret är kasst idag, vårregn. Jag har planer på att vi ska iväg och köpa mer flyttlådor och kanske ta en snabbis på stan! Hade velat åka till ikea men herrn vägrade och fick mig inse att det var klokare att göra efter vi flyttat. och det får jag väl hålla med om.
Skulle iaf vilja åka och kolla på gardiner och kanske en mysig matta till barnrummet..

Bebis lever runt, det hoppar runt i hela magen på mig. öm vid revbenen, kommer snart få inre blödningar om den ska sparka så hårt!
 

I eftermiddag ska vi åka till stallet, oskar ska rida. Jag ska väl så småning om börja tänka på att inte rida så mycket mer... Känns hemskt! Men idag blir det lite dressyr iaf! :-)


väntan..

känns som dagen varit superlång! ska iväg till mödravården nu, kan bli intressant och se hur mycket magen växt sedan sist. Känns som den är ENORM!

sen blir det nog fika på stan med antonia. om inte mitt ryggont hindrar mig...


har kommit igång!

när min goding slutade jobbet igår åkte vi hem till svärföräldrarna på lite middag, oskars syster & son var där.. Stackars liten låg på övervåningen och kräktes. Vi tyckte så synd om honom, men han verkade piggna till fort när han fick några nallar av oskar..

på hemvägen stannade vi till och spanade in den nybyggda balkongen på våran nya lägenhet, ska bli spännande att se slutresultatet. oskar gick fram & tillbaks i lägenheten och funderade över hur 17 vi ska möblera. supersvårt! Men han har iaf bestämmt att vi ska ha en köks soffa?! Han ska senare borra upp tven i köket också, så det blir mysigt att kunna sitta och äta frukost där!  Vi har hittat en som vi funderar på att åka och köpa.

Idag.. ja vad ska ske idag? Ska slänga ihop kycklinggryta till middag, ska till mvc, försöka köra bort lite lådor till nya lägenheten och hämta mer lådor...  Ikväll ska jag till sandra, myskväll!

Alla som vill hjälpa till med att flytta möbler och flyttstäda med osspå torsdag och fredag kan ju passa på att slå en pling också! :P


egen notis.

för lite egen notis så skriver jag en lista här;

Barnvagn
Skötväska
Insektsnät
Regnskydd
Vagnleksak
Täcke och kudde
Bäddset
Filtar
Åkpåse
Lammskinn 
 
Babyskydd
isofix-botten
Solskydd

Bröstsalva
AmningsBh
Amningsinlägg
Bröstpump
Bröstmjölksflaskor
Nappflaskanappar
Nappflaska
Flaskborste

Ersättningspulver

skötbord
Skötbädd i plast
Blöjor
Avfallspåsar
Badhanduk med huva
Våtservetter
Tvättlappar
Leksak till skötbord
Handdukar
Badolja/mild tvål/shampoo
Badbalja
bad temp

Intonylsalva/idomin/vaselin
Febertermometer
Flytande Alvedon/suppar
Renässans, näsdroppar
Nässug
Nagelvårds kit

spjälsäng
Madrass
Plastad frotté
Täcke & kudde
Påslakanset
Babynest
Spjälskydd
Leksak till sängen
Mobil till sängen

Filtar
Snuttefilt
Nalle
Handukar stora & små
Kräkhandukar
Haklappar
Babysitter
Bärsele
Nattlampa
Massa matlådor
Babygym
nappar
napphållare


 


lill lördag!

Onsdag, det betyder lill-lördag! :-) Har mått sisådär idag, magen har gjort ont och sömnen har varit dålig. Därför avstod jag ridning som jag hade planerat för dagen, kelade och pussades ordentligen med min lilla älskade häst istället. Oskar blev besviken eftersom jag hade lovat att ta med han för att rida när han slutat.

Nu har jag kastat ihop lite muffinsar som jag ska bjussa mamma & ola på ikväll när dom kommer förbi. Jag ska nog kika och rensa igenom frysen nu också efter någonting ätbart, inte hunnit få i mig någonting annat än frukost än!  Sugen på stark kycklinggryta, men affären känns på tok för långt bort för att orka springa dit också.

gårkvällen spenderades hos antonia, johanna var förbi en sväng också. Såg på desperet och hade de supermysigt, älskar att ha henne på hemmaplan! Tryggt att veta vart hon håller hus.
 Tvättat fick jag också gjort igår, kanske borde ta tag i högarna och vika ihop allt nu medans jag har lite energi.

Ska ta magbild och lägga in snart. Flera veckor sedan, och tro mig jag har blivit supermega fet.  ett par jeans har gått sönder, tacka vet jag mysbrallor och oskars stora goa tröjor.


trist väder?!

Fått sova ut lite idag, väldigt skönt!  Precis kastat i mig lite frukost, och nu ska jag brutalborsta mina tänder. Har tandläkarbesök vid 2 tiden idag, aj aj skräck!!  Idag är det tvättdag hos oss, Vi har en väldigt massa tvätt och jag ska även tvätta alla barnkläder också.. Bäst att göra det innan flytten för torkrummet i nya lägenheten suger!

antonia kommer hit om ett tag också, vi ska åka till johanna och mysa lite.




Nu ska jag dra över med dammsugaren och torka av golven här!


slutat.

gjort helg, sista på länge. Nu är det bra med jobb på väldigt länge. Känns superkonstigt! 

Har en lång 2-do-list inför dagen men ingenting känns så lockande faktiskt! Ska tvinga med antonia för att åka till rörstrand och kanske även någon tygaffär, vill köpa tyg till köksgardiner..  måste åka och köpa lådor också, drar ihop sig inför flytt och jag vill ha ordning&reda, vilket fan inte är särkillt lätt i ett flyttkaos:S

varit vaken sedan oskars klocka ringde, piggelin och allert! Somnade sååå skönt på soffan igår. Såg på percy jackson filmen, jag tyckte den var sisådär. Inget bid fanav några sådär övernaturligafilmer, jag missade slutet och det är väl inget jag gråter över heller.. Oskar var söt och masserade mina fötter, Puss på dig! 
 
Efter jobbet igår umgicks jag med antonia&johanna, fikade och myste. Finaste vännerna, ni är guld!  Nu ska jag slå en pling till antonia och hör om hon orkar hänga med på ärenden!


Notis till mig själv; -Måste köpa presentpapper & snöre.


tårar och frustration!

oskar ko hem en snabbis nu efter jobbet, han hade glömt att ta med kartonger och även glömt handla på ica som jag bad honom snällt om imorrses.. Det kändes ungefär som det brast för mig då, började lipa och känner mig helt vimsig i huvudet :S  Det är så rörigt i våran lägenhet att jag får brytet och min rygg dödar mig, verkar dock inte särskillt förståligt?!

Jag har världens snällaste pojk, han hjälper till och fixar. men ibland känns allt ändå bara piss, hormoner som flyger runt i hela feta äckliga kroppen. 
 
Och ingenting blir bättre av att jag inte vet vart och vad jag ska börja packa ner i flyttlådorna!? Ska försöka ta ett litet tag i min gaderob, kan ju typ slänga allt känns de som. kommer väl knappast passa efter förlossningen ändå. JAG ÄR SÅ JÄVLA BITTER! 

   En annan liten notis; Jag har ont överallt, alvedon hjälper aldrig. jag ska jobba resten av helgen och jag vill baraligga under täcket och gråta!



Tacka jesus för att antonia kommer hem idag. Min bästa vän. jag vill inte vara utan dig här hemma! Nu får jag några dagar med dig, och jag hoppas må bättre av det!


borde städa NU

man kan uttrycka sig lite milt och säga att de är stökigt här hemma, men det är waaay to mild sagt. Det ser sjukt hemskt ut här hemma.. FÖrstår inte varför diskberget baraväcker och jag blundar varje gån jag går till köket. Detär grusit i hallen och vardagsrummet är kaos:S Har öst ut alla saker jag inhandlade på ullared igår. Tvingae oskar att hitta noga på allt.. Men ärligt verkade han måttligt intresserad, kändes väl sisådär skoj..

Fick iaf köpt en sjukt massa bebispylar,  hej å hå vad skönt de känns att ha det klart. nästan?!  handlade lite kanonbra platsblommor, haha! jag är helt värdelös på att hålla liv i blommor och såntdär så tacka vet jag plast. Min kärlek, LEGO, fick en liten försenad födelsedagspresent av mig också. två ya vojlockar och en grimma. Sånt är ju faktiskt slit och släng varor och det är alltid skoj att ha nytt! Fanns mkt fina ridkläder men jag vågade icke inhandla någontig för jag har en rädsla av att jag kommer vara fet och hemsk i kroppen efter graviditeten... Bitterfitta, ja det är väl det jag är!

den andra kärleken fick också lite smått å gott, lite myskläder.. Som jag har lovat att inte lägga beslag på, och nu finns de uppenbarligen skriftligt så jag får nog hålla fingrarna borta från dom;-)
 Han är förövrigt och jobbar nu, han skulle vidare till götene sen. Jag ska jobba kväll och har planerat att fixa här hemma på dagen. måste verkligen ta mig i kragen bara..

Tänkte börja flyttpacka lite nu också, vet bara inte vad fan jag ska börja med?! tänk om jag plötsligt behöver någonting jag packat längst ner i någon kartong?! DÅ kommer jag ju få härliga vredesutbrott på mig själv..

Nej. Nu får jag börja. Det verkar ju inte vara ågon annan i detta hushåll som trollar med städningen direkt.


smärtor!

krämpor krämpor krämpor, smärta smärta smärta..
Känns som jag klagar på allt och nu men jag tycker personligen att man får göra det som gravid.  Känns som han där inne vill plåga mig, tycker konstant på mina revben så jag börjar gråta.
imorses hade jag magont, blev bättre av att få några kramar av oskar. Sen på eftermiddagen så satte smärtor i ryggen igång, gör verkligen ont i helajävla ryggen?! :S

I julas hade jag väldigt ont, kunde inte göra någonting utan lipde mest. Fick träffa en koko läkare på vårdcentralen och han konstaterade ungefär INGENTING, gick till en massör för att kolla om det var skeletter eller musklerna och hon trodde jag hade foglossning redan i vecka 18 eller vad det var då?! Jao jao..

Foglossning eller inte, än rider jag. Oskar avslöjade imorrses att han inte riktigt ville att jag skulle rida så länge till, samma sak har nu pappa min sagt till om. Jag känner själv att jag mår bra av ridningen men nu kanske jag ska lugna ner mig lite iaf.. 



Blir en trip till ullared imorgon, ska bli sjukt spännande. Har varit där en gång i mitt liv, med barndomsvännen Sara Sand och hennes mamma. Minns det så väl! Vi köpte skittuffa linnen med paljetter på, massa underkläder och annat skoj. Vi köade flera timmar i regn och rusk för att komma in..

 I dagläget skulle jag aldrig orka köa för att komma in i en affär, mitt tålamod är för er som inte känner mig bland de sämsta i hela världen!!  Oskar verkade faktiskt lite avundsjuk över att jag & johanna åker.. Han hade nog gillar alla teknikprylar och bös dom har.
 Men hej och hå vad här ska shoppas bebispyslar!

Handlade förövrigt lite kläder förut, oskar & jag slängde in en beställning på HM. Jag köpte X antal klänningar och oskar fick sig massa linnen.  Trist att ingenting kommer förän i slutet av april, men klänningarna ska ändå icke användas för än kalaskulan på magen är borta och det är sommarvärme i vårt avlånga land.

 Nu ska jag ringa pappi, han skulle komma hit med lite flyttlådor. Så snällt så!
Jag kan säga att förutom min bitterhet om alla krämpor och smärtor så har jag de bra, har en fin man som ligger och skriker åt tvspelet och resten avmina familj är underbaaar!


inte hundra

Inatt har oskar legat och spytt, stackarn! Jag stensov odock och hade ingen aning om der förän jag sprang upp och skulle kissa.  Jag avskyr själv att kräkas så jag tycker verkligen synd om honom!

Jag har jobbat 7-16.15 och har ungefär lipat på jobbet ör min rygg gör ont, alvedon in my ass heller att de hjälper ?! ingenting hjälper. Igårkväll hos mamma la jag mig på golvet för att jag inte ens kunde sitta eller ligga bekvämt i soffan. 

Bebis har körtrunt som fasiken i magen hela dagen, ser nästan lite läskigt ut när man så tydligt ser hur den sparkar osv.. alien!! :S Men mysigt!

Köpte hallonsorbet glass på hemvägen, blev sugen p det men när jag tog några skedar så försvann mitt sug! Skulle egentligen vilja att ha trerätters finmiddag nu, bara sådär för att..

Nästa vecka kommer antonia hem, min käraste vän. Vi har planerat en "du&jag" jag och det ser jag verkligen fram emot.   Har lite funderingar på att åka till IKEA imorgon, men alla andra jobbar ju. Ska köpa nytt porslin, våra tallrikar är så fula! Sen finns de ju så underbart mycket skoj på ikea också. Kanske ska bjuda med min lilla mormor? :-) hade helst velat ha med min kära sambo, men han ska väl ligga hemma och kurera sig eller tvingas iväg till arbetet..  Alltid bra att ha med honom vid shopping, han drar ner mig på jorden när jag svävar iväg helt i mina önsketankar;-) haha!  En av alla dom saker jag bara älskar med honom..

Nu ska jag lägga mig på soffan och försöka hitta någon skön position för min rygg och runda mage.


hard work

upp och ner, upp och ner.. de är ungefär så mina låååånga jobbiga nätter ser ut. Aldrig utvilad om morgonen längre! Men man ska ju inte klaga, det är ju "så underbart" att vara gravid. Pyttsan heller! Vad är det som är underbart ?! Illamående, hasbränna, onda revben, huvudvärk, trötthet eller kanske den eviga kissnödigheten?! .. Känner mig arg och bitter!  Men jag gillar verkligen när de puttar, knuffas, sparkas och slåss inne i magen på mig. Min lille prins! :-)


Sol och gööött väder! Jobbat, stallet och nu kommer nog snart oskar hem. Han var bara inne och bytte om efter jobbet iprincip.  Vi tänkte åkt till götene idag och gästat svärföräldrarna men vi beslöt oss för att ta det på torsdag. Så ikväll blire våfflor hos mammi & ola, smarrigt!

fick föresten hm katalogen idag, massa härliga vår & sommrkläder. HEJ HEJ jag vill beställa ALLT. Men oskar blir nog galen på mig..  Hittade en klänning jag ska beställa och ha på systers student, eftersom då ser jag forhoppningsvis lite normalare ut i kroppen ;-)
känns tokigt att hon redan ska ta studenten, min lillalillalillasysteryster. Hon som alltid sa "jag ska bli världens starkaste man när jag blir stor".. undra om hon fortfarande vill de?! :P
 har redan i tanke vad det blir för studentpresten

Nu kom herr, pussdags:D


ny vecka.

ny vecka och herrn är hemma! Dom kom hem i hyffsad tid, mysigt att ha någon och kramas lite med innan man somnar. Jag har dock sovit kasst inatt, hemskt att säga det när oskar kommit hem.. Varit uppe på tok för många gånger och även haft ont överallt.

Har varit klarvaken sedan 7 ungefär, låg kvar i sängen till 9 och nu hamnade jag här. Oskar sover fortfarande, han börjar senare på jobbet idag. Dom behövde nog ta igen sig lite efter en helgalen resa?!

Haft hemska mardrömmar inatt, igen..




Förövrigt är de grymt härligt väder idag. Måste verkligen ner i källaren och leta efter vårjackor och vårskorna :-)


Opsi daisy..

Nu råkade jag klicka hem lite tuffa kläder till knodden.  Ellos hade supersöta saker och jag tog inga pyttepytte storlekar heller, måste tänkte långsiktigt :P
 Oskar kommer bli galen på mig, haha!


sista dagen ensam!

Äntligen söndag!!! så brukar jag vanligvis inte känna men oskar kommer hemnågon gång inatt och det känns ju suuuuuper skönt. är kelsjuk och vill ha min man på hemmaplan.

Gick upp i hyffsad tid idag, åkte och hämtade ett skötbord jag köpt. Vilket jäklarns kap jag gjorde. Någon hade lagt ut på blocket ang ett brio väggskötbord som han inte ens öppnar ur orginallådan liksom. SÅ de tvingade jag in kära vän herr edvinson att följa medmig och hämta, vi virrade runt och hittade inte riktigt men till slut kom vi fram Tur att jag hade med honomsom fick lyfta in de i bilen åt mig! Thanks babe! :-)

Tog svängen förbi mormor en sväng och hälsade på, kelade med hundarna och pratade om allt. Min mormor är en av mina närmsta vänner, hon har alltid varit en stor del i mitt liv och jag hoppas verkligen mitt barn får lika bra "mormor-relation"!



Nu str en fiskgratäng i ungnen och gottar till sig! min mage kurrar och är vrålhungrig.. I eftermiddag ska jag städa och fixa här hemma, ser ut som fan efter tt jag varit ensam några ynka dagar.

Jag skulle verkligen vilja åka till ikea imorgon, är ledig och sugen på att hitta på någonting. Men jag får nog vänta tills kommande helg och ta med mig herrn, han har nog synpunkter på vad vi ska ha för gardiner osv till vår nya lya.

Ska försöka hinna med att sitta lite på balkongen också och lapa lite sol!


kväll och jag ska sova NUUU






blev tacos hos mamma & ola i blomberg, gott. Såg melodifestivalen och de blev inte som vi gissat men vinnaren vart väl helt OK, speciell röst på en söt tjej.  Fick köra försiktigt hem, var lite halt faktiskt... Vill ha vår och sommar nu, slippa snön och kunna slänga på sig conversen istället för varma dojjor.

Känner mig lite nedstämd, saknar min pappa. han är i sthlm och kommer hem någon gång nu i veckan efter att ha varit där i två vekor på båtmässa. han jobbar på tok för mycket! orolig för honom!
  Nu ska jag iaf gå och krypa ner i min säng och jag kommer nog stensomna.


Byee!


lördag.

gårkvällen var supermysig! Gott sällskap och smaskig pizza, plus lite godis på de. Vi satt och tjöta, tjöta och tjöta! Jag kom i säng vid halv två tror jag, så sent har jag knappast varit vaken sedan i början av min graviditet! :-) Vaknade mitt i natten av att någonting krashade utanför, eller glas gick sönder?! tänkte inte mer på de och somnade gott om, kramandes med min kudde. Imorrses blev jag väckt av snickeigubbe i trappuppgången, Någon hade tydligen slått sönder dörren?!  PUCKO till att göra det! :S

Så jag vart uppe tidigt, dagens planer är luddiga. Ska iaf anstränga mig och springa ner i hällaren för att hämta upp lådor till mitt porslin. har tänkt att kanske börja packa lite sånt som inte används i vardagen och köra bort de till nya lyan. Funderar på att åka till cheapy och köpa lite flyttlådor också..

Ska åka till älskligen och mata honom också, blir ingen ridning idag pga min onda svanskota. Vi hade en härlig och fartfylld ridtur igår, mycket go galopp i snön! Och några tvärnitar gjorde han också?! hm, busen!



Ikväll är det nog middag med stina, hon ville gå och kolla nattabandyn en sväng också. Så jag lyder order! ;P Jag brukar ju somsagt sova tidigt annars men jag kanke hinner med en powernap innan.. 
 Ska också försöka leta efter mina "vårjackor" som jag & oskar la undan på något vettigt ställe, undra bara vart?  Så svårt att veta hur man ska vara klädd när man går ut nu, antingen svettas man eller så fryser man.

bebis sparkar glatt, mysigt mysigt! Det får mig iaf inte att känna mig som ensamast i världen när oskar är borta.

givande gårdag och fullspäckad fredag?

sprang omking på stan med syster en sväng igår, fikade och myste. Hittade en söt body och ett par brallor åt bebis så jag kände mig ganska nöjd :-)  Efter stan kastade jag mig i sängen, stensomnade direkt. Vilken tur att jag hade ställt klockan på 15.00 så jag hann iväg till jobbet i tid!  
  Slog mig ner i soffan och såg en film när jag kom hem, sen förflyttade jag mig in till sovrummet och fortsatte tvtittandet fastän ögonen gick i kors. Och chockerande nyheter; Jag har sovit gott inatt! känner mig utvilad, har väl varit uppe ett antal gånger men ändå utvilad :-) 

Nu ska jag strax kasta på mig lite kläder och bege mig för att inhandla någon smarrig fredagsfika! Är bjuden på lunch hos johanna & lilla goa moa, och då behövs ju också lite smarrig efterrätt?! :-)

Tänkte kasta med mig ridkläderna i bilen och bege mig direkt ut till lego, min kärlek, för att ha en ridtur. Är väl superduper halt ute men broddarna är allt fiffiga. Jobbigt bara när man har halsbränna att böja sig ner för att få i dom. ( vi har ej i broddar i hagarna pga mkt sparkande)

Måste damsuga här hemma, sjukt var grus man drar in nu! Äckligt när man får de under sina bara fötter om nätterna, bläsh! Sen ikväll ska jag och sarah ha göttekväll, pizza, cola och en jävlarns massa godis! Flöta oss ordentligt, eller med andra ord en typsik sarah&kajsa kväll! höhö. :-)



Föresten, igår när jag förflyttade mig till sängen och glodde tv så levde bebis runt så jag trodde han var på rave?! Och de höll på heeeela tiden! när jag la mig hand på magen sparkade han glatt tillbaks, nästan så man blir lite tårögd! =D Bebis kanske saknade pappa oskars röst?! 
 Nu ärn han förövrigt igång igen, myspys.  Jag är lycklig!
Jag är överlycklig, verkligen. Jag har världens finaste sambo, vi har köpt oss en ny lägenhet och flyttar supersnart, vi har en riktig boxarbebis på gång och allt känns bara superbra!



lämnad

Nu har han åkt, lämnat mig ensam ända tills måndag. Jag känner mig tom, haha skämt och sido. Han glömde kavajen hemma, typiskt.. Somnade om skönt på oskars sida av sängen efter han hade pussat mig hejdå och gosat lite, och jag sov utan avbrott i ca 3 timmar. REKORD! :-)

Nu ska jag kasta mig in i duschen och snygga till mig lite och springa iväg till stan med syster, hon var i jeansbehov. Och jag tänkte passa på att köpa någonting skoj åt mig själv och kanske någonting till bebis,får passa på när oskar inte är hemma. haha.

Ska jobba ikväll, blir tomt att komma hem och lägga sig ensam..  :-/
 tur att de redan är fredag imorgon och att sarah & jag har bokat in en pizza och cola kväll. Underbara vän och underbara kvällar ! Kärlek! 
På lördag ska jag faktiskt se melodifestivalen, har inte sett ett enda avsnitt hittils. Men nu är de inbokat middag hos stina med hennes pappi och lite tv mys. 

Dags att skynda på.


God afton mina sköna!

imorrses var de plågsamt att gå upp, har sovit max en halvtimma i sträck och sedansprungit upp och kissat, haft hemsk hemsk halsbränna och mått skitkasst. Fått några utbrott över min sömnbrist och tårarna rann nästan imorrses när jag vart tvungen att gå upp! 

Jobbet gick hyffsat fort ändå, hem och tog en powernap för att sedan sticka iväg till min älskade goa häst. Han är ju världsbäst och allt känns genast tusen miljoner gånger bättre när jag får pussa på hans mule och krama hans goa hals. Jag skulle verkligen inte klara mig utan honom, världsfinaste hästen! Vi har många år kvar ocg många år bakom oss. Jag älskar lego över allt annat.



Oskar sover redan, gick och ta sig vid 20 tiden ungefär. hihi, tröttis! Han laddar inför sin tysklandsresa som startar vid 05.00.. dödstidigt med andra ord!  Inväntar david också, han skulle nog komma hit och sussa på soffan.Hoppas han sover djupt för han lär ju inte kunna sova skönt när jag springer upp och ner på toaletten hela natten annars :P

Jobbar kväll imorgon, de gillar jag eftersom då kan jag försöka sova lite på dagen! Men jag ser inte fram emot att komma hem till en tom och ensam lägenhet. Jag hatar att vara ensam utan min Oskar, tomt tomt tomt. Syster åker bort på fredag så henne kan jag inte direkt tvinga hit heller. Blir nog att våldgästa mamma endel i helgen, eftersom jag inte jobbar heller så finns de mycket dötid att slå ihjäl..  Men jag klarar mig väl! Nu känner jag att jag gnällt av mig ganska mycket.

Ska se lite på greys nu och sedan bädda ordning soffan åt David, om han nu dyker upp?
Hejsvej allihopa


urk

ätit en stooor tallrik yoggi med massa god fruktmüsli till, smaskig frukost somman står sig länge på! Tvätt och städdag. Sådär skoj, men nu är vi verkligen i behov av att få lite rena kläder! :)
Oskar ska börja packa inför sin tysklandsresa idag också, och han måste ju se hel & ren ut !

Igår skruvade vi ihop spjälsängen! spännande, den blev kanonbra. Nu ska vi bara enas om ett namn och sen ska jag skriva de på väggen tänkte jag.  Vi hade egentligen skakat hand på ett namn som oskar valt men helt plötsligt nu så kanske hanhade ångrat sig.. Velepelle! :P

Har även idag varit vaken sen lääänge, vart uppe och kissade vid halv 7 och kröp tillbaks och kramade om oskar lite. mysigt när han börjar jobba sent! sen ringde larmet på hans mobil och jag vart klarvaken när han gick till jobbet. Försökte sova men de funkar icke.
  kroppen kanske ställer in sig på att vara vaken mkt?! får ryggont av att inte sova ordentligt!  Jag blir irriterad och helt slut i huvudet av att aldrig komma in i djupsömnen.


Magen hoppar verkligen omkring, ser roligt ut! vecka 30.  känns som de gåt fort nu. jösses jösses!
 Men först ska vi ta oss igenom en flytt, SKÖNT.

Jag vill ha....

jag behöver uppenbarligen vinna på lotto. har haft tanken ett ganka bra tag men hittils har fan ingen vinst rullar in på mitt konto. BITTERT!
 Har så mycket jag vill köpa just nu, en ny soffa står högt på önskelistan. Såg en på EM möbler igår för 23tusen som jag fastnade för, men oskar var svårflörtad.. 

Slutet av denna månaden blir de iaf till att inhandla ett skötbord, har varit inne på att köpa ett snyggt brio men nu lutar de åt ett troll, väggskötbord.  Vet dock inte om jag vill borra upp de i badrummet, aldrig bra att göra massa hål där. Men vi får se. 
 
Tog en sväng med sarah på stan förut, fikatajm. Provade ca 15 tröjor innan jag hittade någonting att ha p mig som täckte magen. Så jag tröst shoppade två tröjor och ett par cerisa tygskor, perfekta till sommaren. Oskar kommer tycka att dom är vrålfula tror jag..

Idag har jag fan inte plockat ordning någonting här hemma, ser ut som helvete. Jag har en halvdåig dag och då får de helt enkelt vara. Imorgon är det tvättdag och städdag, lika bra att ta allt samtidigt..


söndagsmorgon!

hann inte skriva igår, eller jag började men då hördes nyckelljudet i dörren och jag kastade mig på oskar istället.  Jobbade heldag igår, trist att jobba när himlen är ljusblå och vädret är underbart! :-) oskar hade äntligen startat sin gocart, han verkade nöjd och belåten med det.

Jag lånade "luftslottet som sprängdes" av sandra & eric igår, vi hade tänkt bädda ner oss och se den på kvällen men istället blev de att se NEW MOON! Äntligen äntligen. som jag längtat!  Vi köpte hem lite smaskig mat, jag tog en kycklingrulle och oskar fick thaimat, proppade i oss och blev supermätta. Jag blev uppenbarligen så mätt att jag somnade till slutet av filmen... 

vaknade halv nio imorrse av att oskar inte kunde sova, jag vred och vände mig länge och rullade sedan ur sängen för att gå upp och få någonting gjort. Oskar lyckades somna om, skönt.  Inväntar att han ska vakna nu så jag har någon att äta frukost med! :-)



knodden i magen hade en otrooooligt livlig dag igår, helatiden sparkades och boxades det! och just nu trycket och kickar den mot revbenen, aj aj ! Inte sååå skönt.


Förövrigt så åker oskar och hans vänner till tyskland på torsdag. Undra hur de ska gå när jag inte ens kan sova om han ligger på soffan?! Har blivit sådan sen jag blev gravid, vill verkligen inte vara ensam. Kelsjuk! :-)



Nu ska jag röra lite på mig så knodden kanske slutar trycka så konstigt!


Fredag!

Härligt med helg!  Jag vaknade tidigare än nio idag och har precis kastat i mig lite god frukost. Så nu är jag redo att kasta på mig ridkläderna och bege mig mot stallet! Himlen är ljusblå och vädret ser superskönt ut! :-)   Sist jag var i stallet la lego huvudet på min mage flera gånger, undra om han är så klok att han förstår?!  JAG tror han är det. Jag behöver nog inte nämna att jag har världens finaste och bästa häst i hela världen! Han är lugn och go i alla lägen och jag vet inte vad jag skulle gjort om jag inte funnit honom!





i kväll blir de harrys för middag med mamma&ola och alla barnen. Skojsigt!  VI ser verkligen fram emot lite smaskig mat!
Nu bör jag återgå till verkligheten. Tack och Hej!

JIPPI!

Precis varit på mvc, allt varfinfint! 
 Pojken har redan lagt sig med huvudet nedåt, Bm trodde han skulle ligga så tills de var dags att kika ut. Vi får väl se :) Det växer fort nu!

 hjärtslag; 138
 sfmåttet; 26
 blodtryck:130/70



 Nu är förövrigt sista budet lagt på lyan! KANONSKÖNT! :-) Imorgon ska Oskar, köparen och mäklaren träffas för att skriva papper och disskutera allt. Jag håller tummarna för att det går ur vägne för vår del och att han kan ta över den i mitten av juni.
 Spännande spännande spännande!

Nu ska jag njuta av en chokladbit och sedan ta sticka iväg på ansiktsbehandling, känns som lite vardagslyx. Ska försöka fjäska till mig en massage av oskar sen också. höhö! Och passa på att sola, det har jag inte fått gjort än.. Behöver få färg på min bleka och feta kropp!

Längtar till våren och sommaren. Här får ni ett kort på mig och stina från maj förra året. Älvaslaget (stor brännbollsturnering i lidköping) Vårt lag "egg n' bacon" därav var vi tjejerna grisar och herrarn hönor. Vi förlorade extreeeemt, hamnade i slagsmål och hade annars en sjukt rolig dag.  Fanns snygga grottkillar där också ;-)




    
        

torsdag

Veckorna går fort. fast jag gillar de!
  resturangbesöket med pappa, syster och oskar var trevligt. Vi fyllde magarna med smaskig mat på italia, eller iaf alla tog lgod mat utom bella?! haha! Barnungen som inte äter någonting ungefär.
 Kom hem i god tid så jag kunde se greys pemiären, köpte lite godis och satte mig i soffan och kände med en gång att ögonen gick i kors. Supertrött var jag, såg en stund men gav upp och kröp ner bredvid oskar ganska fort. Sovit kasst och haft mardrömmar..

Dagens planer är ganska härliga; O kommer hem på lunch så jag ska kasta ihop lite middag, sen är de MVC och efter det ska jag på ansiktsbehandling. übeeergööööött! Få bli lite ompysslad, de gillar jag!

Imorgon börjar helgen! DÅ ska vi checka in mamma & olas nyköpta hus "alla barnen", sen ska vi äta middag på harrys. Ganska bra fredag!? ;-P  Lördag & söndag jobbar jag, tycker de känns helt OK att jobba nu i helgen.  Jag kan tänka mig att oskar ändå vill åka till götene och pilla lite på gocarten :-)



Jag är extremt trött, gick upp vid nio. vaknar alltid prick nio. Kvittar om jag är dödstrött och inte sovit någonting! Och nu har jag börjat känna hunger om nätterna, varje gång jag springer upp och kissar på nätterna ( som förövrigt är typ miljoner gånger ) så vaknar pojken i magen till liv och jag väcker uppenbarligen hungern också. Har hittils lyckas låta bli attäta på nätterna, för börjar jag med de kommer jag aldrig lyckas somna om!  :-)


Imorgon kommer antagligen (förhoppningsvis) budgivningen på lägenheten vara klar. Då innebär nog detta att man får reda lite mer exakt när dom vill ha tillträde osv.  Någonting som skulle lösa lite för oss är ifall köparna vill ha tillträde i mitten av juni. Då innebär det att mamma bosätter sig här i våran lägenhet och vi flyttar till våran nya så snart som möjligt. 
   Vi har typ domino effekten här liksom! Så nu håller vi tummarna för att de löser sig smidigt och enkelt. Kan vara önsketänkande men löser de sig att köparna tar denna i mitten på juni därså flyttar vi alltså NU, eller snart iaf! Vore skönt att bo in sig lite innan vi väntar pojken.  :-)






brist på annat.

Har ingenting att göra. Borde verkligen sticka ut i solen lite men jag är lat! Har faktiskt varit ute med hästen, så min dagliga dos av motion och kärlek har jag fått! :-) 

 Jag har rensat bland mitt smink nu, någonting man gör på tok för sällan! Nu finns de typ INGENTING kvar i sminkväskan, fast å andrasidan sminkar jag mig typ aldrig längre.  Passade då på att riva ut allt ur oskars badrums skåp och städa åt honom. Undra om han kommer säga någonting om de? Detär kliniskt rent nu och ser superfräscht ut.

 Ikväll ska vi somsagt ut och äta, därför har jag inte ätit lunch än. Och nu börjar hungern sätta in, funderar på att springa ner till ica och köpa nått gott bröd och slänga ihop en smörgås. Då står jag mig iaf tills vi ska iväg vid 18.30!

 Ja ne, nu får jag nog ta mig i kragen och fixa en smörgås och kanske slå mig ner ute på balkongen i solen. Kanske kan få lite färg i nyllet då också? :)

sjuk, igen.

Var nog aldrig riktigt frisk och kry direkt, Nu har jag ont överallt igen. Känner mig lite lika ynklig och det tackar nog oskar för! Vädret ute är så sjukt härligt idag! Ska ut och rida i eftermiddag tänkte jag, måste bara orka klä på mig ordentligt och promenixa tills herrns jobb för att hämta bilen.

Igår ef så var de visningen, igen. Troligen sista gången?!  Så Oskar & jag åkte fram på stan liten.. Brände pengar på saker vi egentligen inte behövde, eller ja jo kanske lite. O fick sig en tröja som han ska ha att spela paintboll i (trodde inte de var så avancerat) höhö! 
     Jag fick mig smink, inte köpt de sedan hmm typ ett år sedan?! Kommer bli riktigt skoj att göra sig ordning med nytt smink nu iaf. Sen så lurade jag givtvis in oskar på barnavdelningen på HM, Hittade såå söta kläder. Och givetvis kom vi ut därifrån med en hög kläder till lillpojken också. Oskar hittade ett blandannat ett "set" med en body som såg ut som skjorta, gråa brallor och en fluga som fick följa med oss hem. 
    Nu räcker de iaf med kläder åt ungen för denna månaden. ( enligt oskar)


Jag sitter och kikar på ikeas hemsida, tänkte försöka mig på att skriva upp allt vi ska köpa därifrån. Blir en trip i slutet av månaden. 

 Innan helgen verkar budgivningen på lägenheten vara klar också, Ser fram emot att få det klart! :-) få börja planera den nya lägenheten och hur vi ska ha det där. Vi har ganska starka åsikter båda två här om hur vi ska och hur vi inte ska ha, vi har inte riktigt samma smak egentligen! :P 
Roligast ska helt klart bli att inreda barnrummet! :-)

Ikväll är vi bortbjudna, eller utbjudna.. Pappa, syster och vi ska ut och käka. SMASKIGT! Plus att på fredag är vi utbjudna på middag av mamma & ola. Vilken vecka i middagsväg!  Vi gillar vardagslyx! ;)
 


Nu vet vi könet!

Gårkvällen här hemma var lugn och skön! Klenade i lite färg i huvudet, är lite ljusare brun än vanligt nu och det känns skönt mot vårkanten :-)  Sen igårkväll när vi skulle försöka sussa så var de ovanligt lungt från knodden, kändes skumt att de inte var liv. Jag provade dricka iskallt vatten, puffa på magen och hoppa omkring. Ingen reaktion.. Jag somnade till sist, superorolig.

Upp och jobba idag, vi båda här hemma hade sjukt svårt att ta oss upp. Det hade vart bäst att få legat kvar! Oskar stack iväg när jag kom ur sängen, bra att få köketför sig själv på morgonen och att ingen är ivägen på toaletten när man ska göra sig ordning ! ;P  det var fortfarande lugnt i magen, knepigt knepigt.  iväg till jobbet och knegade på, ringde min BM och hon tyckte jag skulle ringa specialist mödravården här i stan. Sagt och gjort, jag fick tag på dom efter en stund. Fick en tid en timma senare för undersökningar. Bra med så snabb hjälp!  Fick en suuuuper gullig barnmorska där, vi gjorde ett ultraljud. Och allt såg bra ut, knodden hade väl bara varit trött. Hon förstod att jag varit orolig och tyckte jag gjorde rätt i som kom och kollade.

Jag frågade lite snyggt när hon gjorde UL om de fortfarande såg ut som om de fanns någonting mellan benen på bebisen. Och JAJEMÄNSAN, de fanns de allt. Så vi väntar oss en liten liten pojk! :-)
 Fick med en söt profilbild också! :)





Sen åkte jag och Oskar och lunchade tillsammans, mysigt! Åt en halvgod pasta, lite besviken att den var så mesig kryddad men..  :-)  Nu ska jag städa lite hemma, visning vid 5 tiden tror jag.. Så då ska vi sticka fram på stan och fördriva tiden en stund.  Kanske ska fira dagen i ära med att köpa några blå babykläder till POJKEN?! :-)

en powernap vore skönt nu också... Blir nog så innan städningen, hehe jag är så lat och bekväm! Måste ju faktiskt vara pigg eftersom desperet houswifes börjar ikväll! JIPPI!

som lovat!

Jag lovade lägga ut bilder på magen, så här kommer se.
tog med dålig kamera utan hjälp från oskar så dom är inget vidare bra. Men ni ser iaf hur rund och tjock jag gått och blivit.   Har ingen aning om hur många kg jag har gått upp, ska kolla hos mvc på torsdag. 
 Har hittils inte fått en enda bristning, TACK GODEGUUUUUUD! Jag önskar och hoppas att jag blir skonad från det, jag vill i framtiden kunna ta på min bikini och inte se ut som en tiger.

På bild två ser på även hur mycket jag ser av mina fötter, skulle verkligen behöva måla tånaglarna men det blir nog tvärr att överlämna de projektet åt min kära sambo.
  Jeansen på bilden är också nyinköpta. haleluja vad sköna dom är också!
 Nu ska jag kika in ellos och försöka övertyga oskar om att jag ska få klicka hem lite mer söta barnkläder! :-) Har verkligen fått lust att göra allt nu. Ska bli kul att få "boa" sen när vi flyttat också. 
yej yej, hoppas ni kommenterar bilderna nu när jag anstängt mig så :P










första mars (?!)

gud vad fort månaderna går. så, redan ny månad. Hade nog inte förväntat mig snöoväder utanför dörren nu. Trodde slasket och regnet som kommit dom senaste dagarna innebar att vi äntligen gick mot ljusare och varmare tider. Ack så fel man kan ha!

vaknade och hade sjukt ont i benen, kändes som extrem växtvärk. låg kvar och drog mig eftersom jag knappt trodde jag skulle kunna ställa mig upp. Skönt med sovmorgon!  Tog en lugn och härlig frukost med tidningen som dunsade ner i brevinkastet imorrse. Eller ja, vaknade av en hög jäkla smäll inatt och förstod då att tidningsbudet höll på i trapphuset. Och han/hon har nog väldigta problem med att förstå att vi andra normala människor sover vid den tiden. Det smäller alltid som sjuttsingen.  Ajabajja på er tidningsbud, vi andra människor vill sussa! :-)

Sen har dagen gått ganska fort hittils, städat undan lite här hemma och fixat. Är visning på lägenheten imorgon igen, riktigt skoj. Ska nog springa och köpa nya tulpaner också, alltid hemtrevligt!
 Budgivningen har dragit igång också, spännande att följa den! Hoppas på att de sticker iväg lite till så vi får råd med en ponny till ungen! ;) haha.



 
Här kommer också lite bilder på lite av knoddens nyinhandlade prylar.
  Spjälsängen har vi också fått, fick en av oskars syster. Den ska bara lackeras om eller vad de heter? Vit ska den vara, givetvis.  Sen är det väl skötbordjakt också, jag & oskar har hittat ett brio som vi gillar. Tycker Ikeas verkade lite rangliga och inte så snygga..  Har tidigare varit emot väggskötbord, men det är ju faktiskt väldigt fiffigt!  tips?!



              





                                                  lillen gör tummen upp!     

                                                           Spännande spännande spännande!
                                                                 Undra hur han/hon ser ut?


  • RSS 2.0