utan goo

GOOGLE, vad skulle jag göra om du inte fanns?!
haha! Här finns all information man någonsin behöver. Onödigt vetande och otroligt vettigt vetande!
jag hade gått under om inte google fanns!



 diskdags, duschdags. Blir de någon brasa ikväll tro?
vill höra när dom sjunger in våren. (jag ska förövrigt ta ton och sjunga in den ordentligt nu när jag duschar!)
:-)

Får nog lov att erkänna att jag har världens bästa pojkvän. Mormor undrade idag hur "jag" lyckades få tag i honom. Konstigt nog var det väl han som startade allt.. 


min älskling

Har fått på mig ridkläderna, eller ja, byxorna går verkligen inte knäppa med det får duga ändå. Går använda en toffs i midjan! :-)
Ska strax bege mig, håller bara på att koka pasta till oskar nu som var för lat för att göra det igårkväll. Han behöver ju också utfodras!  ;-)

Vaknade av att jag grät imorrses, mysko att vakna av hysteriska tårar! Drömde om hemska saker, ringde upp oskar för lite tröstning, han skrattade mest och sa att de inte skulle hända.  Men hur mysko är det att vakna av att man gråter hysteriskt?! haha!

Sen är de då klart att min medryttare jag haft åt Lego inte kommer fortsätta,hon rider maj månad ut. Och det är jag tacksam över eftersom han inte får mycket motion av mig. Tack godegud att jag har min mamma som rider så mycket! (världens bästa mamma) SÅ alla hästintresserade, jag letar ny medryttare. eller ja, vissa kvar finns. Rutinerad, ÄLDRE, rider dom dagarna hon/han tar sig an, skötsam, har ordning på alla prylar och det måste klicka mellan oss!
 Jag själv har tänkt komma igång med ridningen såfort som möjligt efter förlossningen. Bara det är helt där nere och jag mår bra så! :-)   Jag läääängtar så efter att få rida ett ordentligt dressyrpass, och dressyr brukar jag vanligvis inte direkt längta efter!  



Nu ska jag kasta ihop med kasse med nyinhandlade bebiskläder och sånt som mormor ska få äran att tvätta! Tur att jag har henne och hennes hjälp :-)


han -

somnade istället. Japp, ja jo det var i princip det oskar gjorde istället för att klappa på mig och tycka synd om mig.. hehe! Jag är inte alls bitter.
 Nu har jag lyxat med daimglass, nu går ögonen kors och jag ska förflytta mig till sängen för att försöka få lite välbehövlig sömn!


så konstig

den konstiga känslan i kroppen håller i sig än. Därför har jag inhandlat glass och choklad, nu ska jag tvinga herrn i huset att klappa på mig och göra allt jag säger!  Sanningen; oskar klappat i 2 minuter på mig sen har han tröttnat och jag blir skitirriterad.


29 april

Klockan är strax 13 och jag är redo för en fika med Sarah. Hon borde sluta jobba vilken sekund som helst :-) Har sovit hemskt dåligt inatt, oskar påstår att han inte fått någon plats i sängen ( vilketär konstigt eftersom jag mestadels suttit på sängkanten!?) Haft konstig känsla i magen, vet inte om det är konstiga sammandragningar eller om jag bara har ont.. Besvärligt!  Känns också som magen sjunkt väldigt mycket? Kanske är inbillning?!
Slutar det inte tills imorgon så ringer jag nog BM och rådfrågar.


Oskar ska antagligen åka och köpa matta till balkongen idag. VI i riksbyggen fick erbjudande omatt köpa från jubelsgolv för 1500 kr och gå la dom in den åt oss. Men herrn envsas om att göra det själv, och det tar endast 30 minuter säger han!  HANDYMAN!  Jag tjaffsar inte och låter väl honom göra precis som han själv behagar.


Redan fredag imorgon, är de valborg då?! de måste ju vara de... Första maj på lördag, då ska vi på rally. hrmp, ja jo rally. Oskar ska köra och eric är kartläsare. Därför åker jag och kära Sandra dit som stöttning. Hoppas verkligen på bra väder då! inget skoj att slå i regn och rusk direkt.

Nu ska jag klä på mig och öka takten lite! Har ingen jacka, katastrof. Inga kläder passar och jag mår kasst över detta. Kommer fan troligvis aldrig komma  alla mina kläder igen heller.  Måste förbi mammsen och hämta gummistövlar, det ska med på lördag. Förberedd är jag iaf! :-)


28 april

regn och rusk, ganska skönt tycker jag. Får inte de minsta dåliga samveta av att sitta i soffan och gotta mig! :-) 
 
Herrn och jag sitter i olika rum med varsin dator, han betalar alla räkningar och jag surfar runt och dökollar sidor. Helt rätt upplägg tycker jag. hehe!

Var i stallet hos min älskling, han blev lite frisserad i manen. Ser nu ut som ett "jag-vet-inte-vad" eftersom det ver mycket mer intressant att röra på sig när jag ville han skulle stå still. Min lilla toker! 
 På hemvägen från stallet blev de stop på ICA, hårfärg behövdes! och lök... Oskar hade sagt att han skulle fixa köttfärsås, smarrigt smarrigt. Men han den lille låg invirad i en filt på soffan med kudden över huvudet och sussade, så jag tog saken i egna händer och gjorde en imponerande egen köttfärsås! :-D




Har VÄÄÄÄÄÄLDIGT mycket sammandragningar idag. Brukar ha mycket men nu är det extremt mycket mer och jag kan inte sätta fingret på om det gör lite ont eller om det bara känns annorlunda?  Bebis sparkar gladerligen så jag tar förgivet att han mår bra :-)
 Tänk att vi snart ska få träffa honom.. konstigt. Vet inte om jag är redo?! fast jag vill samtidigt inget hellre än att han kommer ut, välskapt och frisk.. 
 Har börjat småpacka bb-väska. Kanske borde packa den ordentligt snart, man vet ju aldrig.
Nästa vecka är du välkommen lilla bebis! <3 fast pappa-oskar tycker nog att du kan stanna där nne ett tag till så han hinner förbereda sig lite mentalt.

Får väl också vara väldigt nöjd över att oskars pappaledighet beviljades. Han får två veckor innan sin semester, så sex heeela långa veckor kommer jag ha honom hemma i sommar. SUPERSKÖNT! :-)

onsdag

hostat hela natten, halsen gör ont och jag kurerar mig med att äta kakor!  
 tänkte ta mig en sväng om med dammsugaren här hemma och kanske ta tag i diskberget i köket, lika bra att få de gjort antar jag.. växer så fort?! :S

Hade tänkt åka till älsklingen nu vid lunch, sällan folk rider på ridbanan då men jag tror jag åker dit när oskar slutat jobba istället faktiskt. Då får han lite tajm för sig själv och sitt tvspelande (som jag gissar han kommer sysselsätta sig med).  funderar på om jag kanske ska åka förbi min söta mormor och låna hennes tvättmaskin till alla barnkläder vi inhandlade igår? Hon brukar tycka det är skoj att hjälpa till med sånt :-P

Nej nej, dammsugaren står och inväntar mig.


Skövde

Vi åkte till skövde direkt efter herrn kom hem. Skulle kika hur/var förlossningen var förlagt på sjukhuset och ja, vi blev inte mycket klokare av detta besök heller.
Handlat har vi iaf gjort;

Skötväska
Insektsnät
Regnskydd
Vagnleksak
Blöjor
Avfallspåsar till blöjhink
Handdukar
Febertermometer
snuttefilt
Nattlampa (lumilove)
Blöjor
mjölkersättning
reflexer till vagn

Klädväg;
overall
mer små bodys
några extra små byxor
beställ kostym-bodyn (viföräldrar tidningen)
pyjamas

   BÄST AV ALLT; jag fick mig en sjukt snygg bikini! HAPPY HAPPY!
 En lila adidas med shorts till, kommer nog sitta som en smäck på min tjockiskropp i sommar. Tror visserligen jag mestadels kommer sitta i vassen och inte våga visa mig bland alla andra på stränderna.



Kanske borde beställa lumilove-lampan och dendär kostymbodyn nu? Får överlägga med ekonomiansvarige i vår lilla familj.. :-)


Handlingsdag!

att få lön och bränna lite pengar kan få mig på otroligt bra humör. Hemskt att erkänna!  Vi ska åka till skövde när älskade sambo slutat jobba idag, har en lista på resterande saker att köpa till knodden. Skötväska är väl en hög prio, vet att jag sett en lämplig på stadium! Vill absolut inte ha en som matchar barnvagnen, då barnvagnen är lila så känns det som de blir lite mycket färg att ha en matchande väska. Och jag tyckte inte modellerna på skötväskor vi tittat på varit praktiska/snygga heller för den delen. Så en enkel från stadium får det nog bli. 
 
Nattlampa ska klickas hem från nätet också, Oskar har bestämt att vi ska ha en "lumilove" lampa i kaninform. Jag gillade pandan bäst men han får välja helt fritt! (kaninlampan var också söt!)





Passade perfekt att det var extra öppet i vissa butiker på Elins Esplanad i skövde idag, ända till klockan 21! Det jag/vi har tänkt köpa är lite mer pyjamaser, några extra par brallor åt knodden. Vi får väl se vad vi hittar!
Jag skulle gärna vilja hitta mig en luvtröja, en lång... Jag har många tröjor, säger iaf oskar, men ingen täcker magen längre. Och visst, onödigt att köpa nu när det knappt är någon tid kvar men sista tiden vill jag gärna kunna gå ut utanatt visa hela magen. Vet att åhlens haft några snygga! :-)


Nu ska jag ner i tvättstugan, boring. Sedan ösa i mig en stor kopp äckligt hallonbladste och försöka få tag i min kära mor!


vecka 37

Vecka 37

Kroppen: Livmodern sjunker nu något och ger mer plats åt magen och lungorna. I gengäld kan trycket på urinblåsan bli starkare och man måste kanske kissa oftare. Barnmorskan mäter tillväxten och lyssnar på barnets hjärtljud. Normalkurvan för symfys-fundusmåttet ligger vid denna tidpunkt mellan 31-37.
Hos förstföderskor brukar huvudet snart fixera sig i bäckeningången. Ligger barnet med stjärten neråt kommer man att vilja göra ett försök att vända barnet. Hos omföderskor är det vanligt att huvudet förblir mer rörligt innan det slutligen fixeras.
Gå gärna igenom förlossningsbrevet du har skrivit med din barnmorska och gör en avstämning.

Barnet: Barnet fortsätter att lägga på sig hull, vikten kan variera mer nu, i början av den sista graviditetsmånaden är det vanligt att barnet väger omkring 2750 gram och huvudet är cirka nio centimeter i diameter. De resterande veckorna fram till födseln ökar vikten vanligtvis till 3000-3500 gram och barnets längd brukar hamna på mellan 47-50 centimeter. Av någon anledning brukar pojkar väga mer än flickor och det andra barnet likaså.


varning för gnäll

trött, ont och slut!

jag svettas som en gris, öppnat alla fönster i hela lägenheten och går ändå bara omkring i underkläder.. halsen värker, ögonen kliar, känns som det slått lock för öronen hela tiden och jag vill bara att allt ska vara över. Och då menar jag både förkyldningen och graviditeten! bebis trycker nedåt, helvetesont!

Jag längtar så mycket efter att få sova på mage att jag gråter vid tanken på det. eller att ens känna mig normal?! har helt glömt av hur man känner sig när man inte har en megafet mage i vägen och ett humör som berg&dalbana. stackars alla i min närhet...
tycker väl mest synd om oskar som får stå ut med mitt gnäll! fast han säger att jag skött mig bra, får hoppas att han menar det och inte bara säger de för att göra mig lite nöjdare.


Nu ska jag ta mig en dusch, hälla  mig en kopp äckligt te för att lindra halsen och försöka vila lite innan herrn kommer hem. Lovat att vi ska åka och hämta caben. Och i byte mot att jag gör de vill jag ha hallon och vaniljglass, undra om det är en deal oskar går med på?!




inte en gnutta

bättre.. halsen gör ont, öronen gör ont, halsbrännan är hemsk och jag vill nästan dö.
 ska försöka svänga förbi apoteket, om jag har ork. Ska till lilla farmor på lunch idag har jag tänkt men just nu känns det mer frestande att lägga sig i sängen igen.. Tycker det är så sjukt tråkigt att bara ligga hemma och inte ha ork till någonting.
Gjorde mig nog inte bra att sitta still i stallet igår heller, att jag aldrig lär mig?! 
 Jag tror jag får ringa till någon och gnälla av mig lite nu faktiskt.


sjuk.

igår var jag liggandes hela dagen, iaf tills oskar kom hem från götene och vi skulle iväg till tony & erica på grillning. Hade en trevlig kväll, lite badminton och sånt. 
 
Idag åkte oskar och hans vänner till skövde för att testa springa militärets hinderbana, jag låg supermegadödssjuk i sängen och beslöt mig ligga där heeela dagen. Vid halvtre tiden hade jag tröttnat och beslöt mig åka till stallmötet trotts min hosta och onda hals. disskuterades sommarbete, känns så avlägset men vi släpper dom nu 1 juni?! Det är snart, fast konstigt nog känns de som maj månad kommer vara en enda dödslång väntan. 
 
Nu sitter jag här, och blev superchockad över att klockan ändå är över 7! Snart kan man gå och sova igen, haha!
Ska strax ta mig ett bad tänkte jag, skönt men inte så roligt när det känns som man har en flytkudde till mage?! den ligger ju aldrig under vattnet. Vi borde egentligen slänga ut skiten och skaffa dusch och en tvättmaskin stället men jag gillar korta badstunder så jag antar att det får stanna ett tag till! :-)

Veckan har jag planerat. redan...  
Måndag; lunch med pappi&farmor, städdag hemma & kolla matta till balkongen
Tisdag; tvättdag, hästen och åka till skövde med käraste älsklingen.
Onsdag; tvätta min smutsiga häst!
 Haha, allt går lite fortare när man planerar.... Och nu får tiden gärna gå fort. alla säger att jag ska njuta av sista tiden som gravid, bullshit säger jag. jag orkar inte njuta, jag är trött på att det är ett träningspass varje gång jag ska knyta skorna, känna mig som en flodhäst och ha halsbränna konstant! 

HALSBRÄNNA är förövrigt de vidrigaste som finns. Samarin hjälper inte. Gaviscon var helt brutalvidrigt och hjälpte inte alls. Får ringa och kolla om de finns något mirakelpiller man kan ta?!


lördagsmorgon

i stillsamhet med min marabou chockladkaka..


gårkvällen; thaimat från wokhouse, smarrigt! film och sedan stensomnade vi. KORS I TAKET?! Oskar somnade sött på soffan och jag lät han ligga där. Skönt att få hela stora sängen för sig själv. 
  Blev väckt av att mamma ringde nu på morgonen, hon var påväg till stallet och ville säga till att jag slapp åka dit under dagen. De tackar jag för eftersom min hals nu är ännu värre..  Därför sitter jag nu här och har redan tryckt i mig en halv maraboukaka, jag kanske inte är gravid utan bara megafet?!
 Nu kan jag inte sluta äta heller, den kommer vara slut om en kvart ungefär!

Idag ska oskar till götene, rallybilen skall fixas inför rallyt den första maj.. Jag ska kurera mig. dödstråkigt!! Alvedon hjälper inte en gnutta och jag har tänkt tvinga iväg oskar till ica eller apoteket för att köpa strepsil åt mig, dom är goda och gör iaf lite nytta för de onda.

Har försökt övertyga mamma om att hon borde tillaga köttgryta i helgen, måste nog ringa och ifrågasätta hur det går med det.
Jag är annars ingen stor köttätare, låter helst bli. Men en köttgryta med potatis till och en maaassa kokta morötter måste väl alla bara älska?!


jag är

är CPTJEJ! säger oskar. Men vad vet han?! :-)

Nu ska jag ta mig en dusch, sen ska vi hämta thaimat & hyra film; FREDAGSMYS!


äntligen helg

efterlängtade fredag!

Började med att klockan väckte oss vid 7snåret, upp och hoppa. Oskar var imponerad över att jag var färdig innan honom imorrses, brukar ALDRIG ske.  Iväg till vårdcentralen, lämna prover och massa sånt skoj. Satt i väntrummet i över 1 timma för att få lämna några fjuttiga rör med blod. Fy skäms att vårdpersonalen lät mig vänta så länge!

Varit dålig hela natten. Halsont till tusen, gissar på feber och bebis i magen har hållt på hela tiden. Inte en enda lugn stund! Oskar sover ändå riktigt bra trotts att jag sitter och suckar på sängkanten och springer omkring i lägenheten nattetid.

När jag kom hem från vårdcentralen vid halv 11 tiden, DÖDSENT, så kastade jag mig i sängen.  Nu har jag förflyttat mig till soffan och ätit upp herrns tuttfruttipåse som låg halvfull här. Så med lite socker i kroppen ska jag nog krypa ner i sängen igen. Orkar inte laga mat, orkar inte vara trevlig mot någon idag fastän att jag skulle döda för att ha någon snäll människa här som ville pyssla om mig. Serva mig med mat, kakor, saft och sånt?!
Det var bättre att vara sjuk när man var liten.. Då fanns alltid mamma & pappa till hands och tyckte lite synd om en! Nu har man en sambo som tycker att man klagar och inte vill pussas pga smittorisk :-P

Jag är avundsjuk på min mamma nu som är ute och rider på min älskling i skogen. Jag skulle göra vad som helst för att få sitta upp och rida omkring lite.. Imorgon ska jag iaf longera Lego, det var längesedan och det är skoj nu för han går i sjukt bra form!

Hoppas alla får en bra helg!

köpelista. (för eget bruk)

Jag skriver en lista för eget bruk på saker vi ska inhandla;

Skötväska
Insektsnät
Regnskydd
Vagnleksak
Blöjor
Avfallspåsar
Handdukar
Febertermometer
snuttefilt
Nattlampa
Blöjor
mjölkersättning
mysig filt till vagn

Klädväg;
overall
mer små bodys
några extra små byxor
beställ kostym-bodyn (viföräldrar tidningen)
pyjamas



avancerad

bakning. slängde ihop lite chokladbollar.
Inväntar att dom ska bli lite kalla och härliga så ska jag avnjuda några ihop med ett kallt glas saft och en alvedon. halsont och huvudvärk som inte vill ge med sig riktigt. Kanske kan ta mig en promenad till mamma ikväll och hälsa på? Kan vara skönt att försöka röra på fläsket

22 april

ROADTRIP! Bilen styrdes mot Karlstad direkt efter oskar kom hem från jobbet igår. Det var uppenbarligen längre än vad jag trodde dit och min kropp är verkligen inte byggd för att sitta ner i en bil länge nu! Likaså heller inte min urinblåsa! :)
Väl framme var oskar supernöjd över sitt däckköp. Jag var mest av allt fokuserad på att hitta burger king; Jag lyckades och det smakade tyvärr inte alls så bra som jag laddat upp inför att de skulle göra. Men vrålhungrig som jag var slank maten foooort ner.  När vi begav hos hemåt var klockan redan megamycket och vi gäspade ikapp hela vägen hem!

Imorrses var jag vaken vid 5, super pigg. Låg och vände mig länge och lyckades somna om väldigt skönt eftersom jag inte vaknade alls förän oskar berättade att målarna stod och plingade på grannens dörr. Några minuter efter kom dom givetvis hit, hur många som helst var dom också för den delen!  Oskar gick till jobbet och jag låg inne i sovrummet och försökte förtänga målarnas hemska höga röster. Jag lyckades och somnade om!

Upp igen och gå till MVC, min BM var sjuk idag och jag fick en annan trevlig dam som jag träffade på inskrivningen. Knodden ville absolut inte ligga still när hon skulle klämma på magen, kickade och rörde sig (allt för att jävlas).. hade äggvita i urinen, måste dit och lämna nytt prov imorgon.. Ska till lab och lämna blodprover också.




Nu inväntar jag samtal från pappi, han och jag tänkte luncha med sallad från Roma. Godaste och fräschaste salladsbaren i stan! :-) Sen verkar de som mormor & hennes gubbe ska släpa med mig till stan för att köpa barnvagns täcke. 
Jag skulle faktiskt gärna krypa ner under täcket eftersom jag har sjukt ont i halsen och känner att en hemsk förkyldning är påväg att greppa tag om min stackars arma kropp!  Som om de inte räcker med att ha halsbränna?!

Nu är målarna här igen........ Hoppas att min älskade börjar bygga på en soffa snart som vi kan ha där ute på balkongen sen! :-) Min karl, han kan han!


middagstaaaajm!

Nu inväntar jag bara min älskling och min lillasyster. Jag har lagat fisk och potatis, suppppper avancerat!



bitter på nr 71!

Jag hade bokat tvättid idag, och i detta helveteshuset är det fan inte lätt att få tag i en bra tid och att hinna få kläderna torra på ynka 4 timmar ?! KUK RIKSBYGGEN som inte fixar ordning tvättstugan.
 Jag bokade iaf in tiden som startade kl 12, ( vi får endast boka en tid i taget med en liten plupp) och jag ställde in mig på att springa ner kl 8 eftersom ingen hade bokat den igårkväll. Men GIVETVIS hade jävla nr 71 gått och tagit tiden nu.  Kände hatet växa mot nr 71! Barnsligt men fan, jag behöver ha rena kläder NU!

Eftermiddagen ser ganska full ut. tvätta, laga mat till min kära sambo som kommerhem på lunch, syrran ringde också och ville komma på lunch. Mysigt att slippa äta ensam! :-)
 Sen ska jag få försöka få tort tvätten, på något vänster?!

Jag överväger verkligen att ta bort vårt badkar och slänga dit tvättmaskin och torktumlare. Men just nu är badkaret ganska skönt att ha, när ryggen och samandragningarna är hemska är ett varmt bad heeeelt ljuvligt!

När oskar väl slutat jobba ska vi sätta oss i bilen och låta den rulla till karlstad, han var i lycklig över att ha fyndat isdäck. Jag vet knappt varför man ska ha det och när han ska ha användning för det men jag är såsnäll och följer med i bilen. 



svullar

svullar i ballerinakex nu, och jag tycker egentligen inte det är särskillt gott?! Men jag var på jakt i skafferien efter någonting sött och detta var de enda jag hittade. Man taget vad man haver! :-)

Oskar slutar vilken minut som helst, han ringde för en halvtimma sen och frågade om vi skulle sticka till stallet direkt. Han tar ansvar för dethär med "VÅRT" hästägande ;-)  Jag har redan varit hos älsklinglego idag och gett honom mat, fjäskat med knäckebröd och pussats lite. Var sååå sugen på att rida när jag tog på mig ridbrallorna ( åker alltid i mysbrallor nu när jag inte rider), stövlarna åkte också på idag, ville bara skritta ut i skogen en sväng men icke nicke picke!  Oskar ska därför rida nu på kvällskvisten är det tänkt. Tycker de är superskoj att han vill lära sig och tycker det är mysigt att åka dit :-) Och lego för förövrigt i väldigt fin form såfort oskar hoppar upp i sadeln, han väger lite mer och det gör att älsklingen måste anstränga sig!



Mer idag än en sväng till stallet har jag typ inte gjort.  JO! Deklarerat! tog äntligen tag i det, var tvungen att göra redovisning eftersomjag sålde min längehet förra året. Slipper skatta eftersom jag gjorde sextusen i förlust på skiten, hade brådis och bli av med den och folk i karlskoga verkade vara helt pantande uppe i kolorna!

Skickat in papper till försäkringskassan på min inkomst, blir spännande att se hur mycket jag får sen. Han även förbi pappis jobb och sa hej, och lånade ett frimärke.
Han & Stina (flickvännen) ska åka utomlands nästa vecka, håller tummarna för att dom kommer iväg och att vulkanaskan inte ställer in deras flyg! Min pappa om någon kan behöva en härlig solsemester! :-)

JO!!! igår var vi på föräldrakurs. Oj oj! Jag avskyr verkligen att gå på "möten" och behöva presentera mig.. Det gick ganska smärtfritt igår.  Oskar skojade innan vi gick dit att vi skulle drva med alla och säga att vi var syskon, haha! vi anser oss själva ha SÅÅÅ rolig humor. 
 Det var 10 par där, blandade åldrar. Jag var iaf yngst, och v skulle ha bebis först av alla.  Och nu har jag nsett att jag inte ska klaga över min giiiiigantska mage, för den var fan inte större än någon annan och då skulle v ändå ha barn beeeetydligt tidigare än vissa. HALELUJA jag är inte meeeega fet!
De pratades förlossning, graviditet och ja, andning. Kändes dödsjobbigt att sitta där i flera timmar. Obekväma stolar och ryggont går inte ihop alls.
Ska dit om två veckor igen, och prata om smärtlindring och massa sånt.  Jag är nog ganska klar på hur jag vill ha det, konstigt nog.
 Jag har tidigare sett förlossning som någonting jag absolut itne vill prata om det, helst skulle jag vilja ha snitt. Men nu får det bli som det blir, vi tar det som det kommer och man kannog inte påverka så mycket.. Jag vet att jag vill testa att bara använda lustgas så länge det går, kvaddlar kan jag också tänka mig. Sen vill jag att dom erbjuder epiduralbedövning en gång innan det är "för sent"..

NOG för denna gång. Nu ska jag ta ett extra ballerina, bara för att.. Och invänta min förhoppningsvis kramiga sambo

vecka 36

Bebis

Nu har bebisen ökat med 250 g sedan förra veckan och väger ca 2750 g och är ca 46 cm lång. 34 cm från huvud till stjärt. Föds din bebis i vecka 36 klarar den sig oftast alldeles utmärkt. Många kvinnor upplever att bebisen är mer stilla nu än tidigare. Nu avslutas ett kritiskt stadium av hjärnans utveckling, den är färdigväxt och mogen för livet efter förlossningen.

Du

Din mage mäter mellan 32 och 35 cm. Nu står magen som högst, livmodern känns säkert ända upp i revbenen, men kommer snart att sjunka för var dag allteftersom bebisen lägger sig tillrätta i bäckenet. Nu kan din vikt vara bestående under resten av graviditeten. Viktökningen kan variera men bör ligga mellan 11 och 14 kg. Du drömmer säkert om förlossningen. Din råmjölk kan läcka från dina bröst.


19 april

måndag, trist ishockey på tven = sovtajm!
Är man gravid är det fullt OK att krypa till sängs vid denna tajmen, helt slut i ryggen. har värmd vetekudde på den nu men ingenting hjälper.  Men smärtan nedåt är värre, aj aj aj.

föräldragrupp har vi varit på idag. Lite långdraget och så, annars helt OK!
Nu ska jag gråta en svätt och försöka hitta en sovposition som funkar i någon timme!

Lovar ett gladare inlägg imorgon!


uttråkad

Jag tror jag kryper ner i sängen snarast! Sjukt trista tvprogram, sovande sambo och samandragningar, heja söndagar!

Tydligen ska balkongerna besiktigas och målas under morgondagen. Jag vill inte att dom kommer tidigt, jag behöver sömn!!!!!!!

strax är denna dagen

slut..

Vi tog en sväng till kinnekulle efter oskar slutat, bilar och sånt där. Blåste fruktansvärt mycket men de var ändå skönt ute! Åkte vägen förbi svärföräldrarna på hemvägen och kikade lite barnkläder som oskar haft när han var liten :-)

Handlade lite inför middagen och åkte hem. Jag la mig och vilade när vi kom hem, haft ont och varit trött idag. Oskar somnade till en stund på soffan tror jag. Sen gjorde han smaskig köttfärsås åt oss, mätta och belåtna började vi spela lite uno :P Vääääldigt roligt tycker jag! hihi.
 Då plngade tony & mattis på dörrn och gjorde visit här, inspekterade lyan och åt lite kladdkaka. Alltid trevligt med besök! :-)
Nu ligger oskar och snarkar bredvid mig, min lilla älskling. Jag värma min kornkudde, ta ett glas samarin och krypa ner under täcket strax tänkte jag.

samandragningar hela dagen, tryck nedåt som gör förbannat ont. Alvedon hjälper nog aningen iaf!

födelsedag






     MIN KÄRASTES FÖDELSEDAG!  
Var uppe och åt frukost tillsammans med paketöppning innan han skulle till jobbet vid nio. 
Nu slutar han strax och då ska vi ta oss en liten sväng till kullen och kolla, oskar trodde det var någonting med bilar där idag.  Resten av dagen är ett stort frågetecken.

 Grattis grattis grattis älskling!  



happy friday!

helgen är kommen! skönt :-)
Egentligen inte så mycket skillnad nu när man går hemma och drar på dagarna men att få ha hemma oskar lite extra är alltid roligt.

igår efter alla fikapauser med familjen så vart vi trötta och sega. Jag hade ont, liten tryckte nedåt och det är inte skönt! Känns ungefär som om man har en kokosnöt mellan benen och lite ilningar i höfterna.. Kan de vara fixering? 
Har haft sjukt ont i höfterna hela natten, jobbigt att kliva upp ur sängen stup i kvarten då för att springa och kissa.

Idag är det moas födelsedag, hon blir ett år. Så i eftermiddag ska jag på kalas :-)
året har gått fort.



tänker inte ens ägna en tanke åt att vara trött eller irriterad på dig längre. Du har försvunnit och jag får nog påstå att jag är nöjd med det.

avklarat

då har svärföräldrarna och oskars söta farmor varit här på lite minikalas! kladdkaka, morotskaka & bullar serverades det. Smaskens!
köks-soffan står där den ska och det blev kanon fint. Ska ta ett kort på den och kasta ut här på bloggen :-) Oskar är supernöjd, det värrsta är väl om han får för sig att lägga sig på den på morgonen när han äter frukost och somnar;P

Mamma & ola kom förbi på lite fika och gratulerade oskar också. Presenter och blommor! Smidigt att ta alla på samma dag, hade varit roligare om alla kunde samma tid men det är ju väldans svårt när alla har saker för sig hela tiden! :-)

 Nu sitter jag här, hungrig & hemsk halsbränna. Finns inget gott ätbart i kylen... 
  får nog pussa lite på min käraste och försöka överleva på kärlek!


Fick föresten info av Oskar om att Tomas järvheden ska hit i höst och ha någon standup, den bara måste jag ju gå på! tycker han är sååårolig!

min första

fördriver fortfarande tiden då golvet är vått!

Tänkte slänga ut lite kort på min största och försöka kärlek; LEGO.

Första gången jag såg lego.

Här har vi en bild tagen på Lego första gången vi såg han.
Får lov att säga att han va riktigt ful.


när vi hämtade honom

Här är ett kort på oss taget när vi hämtade honom.
Revbenen syns, hovarna var hemska.  Behöver jag säga mer?
stackars lille hästen!!



Mamma & Lego någon sommar. Ser inte riktigt ut som samma häst?! :-)

ÄLSKADE HÄST

min älskling och jag pussas lite i sommarhagen -09. 
 snällare häst får man verkligen leta efter.
Längtar tills jag kan rida nu efter graviditeten och få komma igång ordentligt.
 JAG HAR VÄRLDENS BÄSTA HÄST!


den

otroligt långa väntan på att det nytorkade golvet ska torka.........


orkeslös

Solen skiner, borde sätta mig på balkongen en sväng..
 Jag ska ta tag i städningen nu, svärföräldrarna kommer i eftermiddag och då behöver det ju se representabelt ut här hemma! :-)
Vi får våran köks-soffa idag, svärmor har målat supersöta blommor på den och gjort en madrass. Kommer nog bli finfint i köket!

Jag mår illa och känner mig konstig idag, inget skoj alls.
klockan bara rusar iväg och jag sitter ändå bara här och låter den gå :-) men man har all rätt att lata sig ibland, af som gravid?!

Skulle baka kladdkaka idag, men jag insåg (oskar fick mig typ inse) att det var bättre att köpa färdiga. haha!  Jag är experternas expert på att glömma av saker i ugnen och att bränna allt! Så jag får mig en promenad till affären för att inhandla färdiga kladdkakor. Hoppas jag kan lura alla att jag faktskt bakat dom själv ;-)

 Nej, sjuttsingen. Dags att ta mg i kragen och starta igång med städning. Haleluja vad skoj att städa badrummet och allt! :-)


and

the awsome life as a housewife innebär; Ligga på balkongen i bikini, ett stort glas saft och en bit morotskaka!

Idag klagar jag inte!  Bra dag och jag känner på mig att kvällen blir bra också.
Varit och lämnat blodprover (världens trevligaste uska på guldvingen tror jag att jag fick), städat av lite här hemma och sedan njutit av solen. Nu ska jag springa ut och lägga mig igen.
Måste röra lite på mig emellanåt annars får jag sjukt ont i ryggen!

HEJ och HÅ, här ska jag försöka få lite färg nu!


Oj oj!

Tack för era kommenarer! Någon skrev att jag inte bör sola, medans sandra säger att jag bör. och jag kommer sola, har hy som är kanonbra eftersom dn blir brun lätt och hur myckt snyggare känner man sig inte då?  Kan nog pigga upp nu när jag kännr mig som en valross! :)

Igår vart jag hos pappa & syster en sväng för att hjälpa henne med skolarbeten, tur att hon har mig som kan renskriva och fixa!  Passade på när jag var hos pappa att bränna över alla kort jag haft på hans dator till min. Så mycket gamla kort, jätteroligt att ha.
Kikade över lite kort på mig själv och jisses, ja vad ska man säga. Man ändras brutalt mycket i kroppen undr en graviditet, det är en sak som är säker..


 Bilden är tagen under tvåan/trean i gymnasiet.


Sommaren 2008.


en magbild!



Bjussar på en magbild! Tagen i vecka 34.
Känner som som en valross.

vill bara

brutal gråta! jag har upptäckt bristningar på min mage! DET ÄR DET FULASTE JAG VET!
hittils har jag klarat mig utan enenda ful äcklig bristning, men givetvis nu så har det dykt upp.
Det kommer verkligen inte bli bikini i sommar direkt, hej baddräkt!  Fan vad less jag blir. Visserligen förstår jag väl att det är en del av livsprocessen som OSKAR gääääärna påpekar men för mig känns bristningar ungefär som livets ände.. 

 smörja hindrar INTE uppkomsten av bristningar, så det känns knappast som de hjälper heller.  Hoppas dom inte blir så synliga och att dom bleks såfort jag får lite sol på dom!  HELLSKOTTA vad jag ska sola!

dags då?

När oskar kom från jobbet så vankades de fika här hemma, lite uppladdning för att orka åka till affärn och handla lite till våran tomma kyl & frys. Väl hemma så lagade jag fisk åt oss, ätbart och mättande.

Nu sussar han redan, eller om han kikar tv?  Och jag ska gå och koka mig hallonbladste nu och hälla i mig en kopp.. Är verkligen inte mycket för te egentligen, ofta sött och sliskigt. Hellre en stor kopp svart kaffe! Men nu ska ju dethära ha en hjälpande effekt på livmodern, lika bra att testa!
 

bebis har dansat runt hela kvällen i magen! Jag tror nästan huden spricker snart.  Oskar verkar tycka det är lite creepy, och det är väl det. Vår alienunge som har disco.
Jag längtar... ska bli så spännande att se hur den lille ser ut, ögonfärg, hårfärg, om han är lik någon av oss och vad han har för personlighet! en liten människa, helt ofattbart.



Soooomsagt, nu ska jag koka en massa te!


SOL!

Vilket vårväder som slått till här i Lidköping!

Jag ska strax kasta på mig lite kläder och bege mig bort till min farmor, har lovat hjälpa henne att baka lite bröd. inte riktigt vad man kanske prioriterar när det är solsken, men ett löfte är ett löfte.  Ska försöka hinna förbi min chef på ditvägen och lämna lite mer papper hon ska fylla i till mig, stackars henne! Känns somman är sjukt påfrestande när andra måste fylla i sånt till en och man vill ju gärna få gjort de så fort som möjligt så de vill till att ligga på lite. Blev iaf beviljad full havandeskapspenning, känns superbra!

Ska försöka hinna förbi stallet och ta en promenad med min älskling. jag vill rida, känner att det hade funkat än. men oskar har förbjudit mig. Jag förstår han LITE, bara LITE.
Tur att lego är som en hund, han svansar efter mig. Han går gärna bakom och lägger mulen lite på ryggen, myshäst!



inatt har jag vridit och vändigt på mig hela tiden. Ligger aldrig bra och när jag väl hittat en okej positon att somna i så vaknar den livlige i magen och då är det bara glömma att somna! 
Oskar och jag tog magkort i lördags, en hör jag honom typ skratta till vid sin dator.. Då satt han och jämförde första och det nytagnaste kortet, han kände inte igen mig på det första sa han.. Elakt! Han är van vid superfetakajsa nu! Jag själv kommer heller inte ihåg hur det var att inte ha mage, att kunna måla tånaglarna och att lyckas bara måla naglarna eller att raka benen på ett smidigt sätt.  Undra hur tjockisar på heltid gör?!

Hoppas att den sista tiden går fort. Jag är måttligt trött på att vara gravid nu. 5 veckor kvar, känns som en brutalevighet!  Han får titta ut tidigare om han vill!  Jag har typ helt förträngt att man kan gå över tiden, mitt psyke skulle nog inte orka det! Skulle bli helt knäpp och jag tror redan oskar tycker att jag blivit det. 
  Idag ska jag iaf börja ösa i mig hallonbladsthe, får se om det ger någon effekt?  alla dessa myter ska testas!

Vecka 35

Kroppen:
Nu ökar du snabbare i vikt, upp till drygt ett halvt kilo varje vecka. Av det går cirka 300 gram till barnet. Om du ökar väldigt mycket i vikt kan det bero på att du samlar på dig vätska. Det är oftast normalt men kan även vara ett av flera tecken på en komplikation. Mot slutet av graviditeten går du på fler besök hos barnmorskan för att till exempel upptäcka om blodtrycket stiger. Många får halsbränna, magen känns ofta full och det är svårt att hitta sköna ställningar på natten. Du får räkna med att vakna några gånger per natt för att kissa och vända dig i sängen.
Vid den här tiden gör barnmorskan en sammanfattning om hur din graviditet har varit. Du kan skriva ett förlossningsbrev där du skriver lite om dig själv och dina förväntningar på förlossningen, samt vilken form av stöd som du tror att du och din partner kommer att behöva.

Barnet: Fingernaglarna har nu vuxit ut helt och hållet på barnet. Barnets benmärg börjar producera röda blodkroppar. Du känner nu varje dag hur barnet rör på sig och det är inte ovanligt att du lagt märke till att ditt barn har en speciell dygnsrytm, som ofta fortsätter efter att barnet är fött.

slitit ut min man

jag har kört slut honom nu, tvingade han att diska upp berget i köket medans jag la mig i badet.. Nu hör jag honom ligga inne i sovrummet och sucka över livet! Stackarn. Han är duktig som står ut med mitt gnäll som bara kommer huxflux ibland!

Idag har vi varit i götene, hos svärföräldrarna. Oskar meckade med cabben och jag städade vår familjebil, oskar tvättade den utvändigt också. Nu ser den lte roligare ut iaf.  Behöver tydligen poleras, men det lejer vi nog bort till verkstadsmän =P Vår tid är så dyrbar! höhö.

När vi kom hem begav vi oss på promenix till birgers för en glass, satt i vårsolen och njöt. Sen vidare till ica för litenödvädigheter och nu efter ett bad hamnade jag här..
Ska strax kasta ihop lite varma mackor till kvällsmat, perfekt när man inte behöver så mycket mat.

Hejsvej

mässa, obekväma brallor och härlig sol!

Jag borde veta bättre, mycket mycket bättre. Krängde på mig ett par jeans, tog en tofs och fick ihop med med i midjan. Och det var obekvämt men jag vägrade ha någonting annat idag. jag är dum i huvudet. Klart som fan dom skavde och satt åt som korvskin på mina ömma vätskefyllda ben! Tyckte synd om mig själv efter en stund.

 Vi var framme och kollade på mässan lite snabbt, mest skit som ställdes ut. Men systers projektarbete med modevisning var roligt att se. En brudklänning föll mig finfint i smaken! :-) Jag har iof alltid sagt att jag inte ska gifta mig men man kan väl kanske ändra sig. Svårt att se mig själv stå i en kyrka inför massa folk men! Den somlever får se. 
 
Oskar är i götene och byter till sommardäck på vår pärla. Slippa dubbdäck som låter, skönt!  Hans mobil är givetvis avstängd och jag bara undrar när sjutton han tänkt komma hem såvi kan åka och ta hand om vår fina fina älskade häst. Han behöver ridas! Och det är oskars arbete nu.. hihi! Jag frågade oskar lite försiktigt igår om jag kanske kunde få sitta upp och skritta lite lugnt och fint i paddocken, fick ett bestämmt nej till svar. Och jag får väl inse nu att jag inte komma rida på ett bra tag, det svider i hjärtat. Finns inget bättre än att få vara ensam i stallet, ta en tur i skogen och bara ha lego att prata med.  Och jag hade verkligen behövt det nu när mitt humör är hemskt, lipar konstant typ!


Bebis mår bra, han lever på fint där inne. Samandragningar är inte skönt. 
igår hade han tryckt så hårt på revbenen att jag var helt öm, liten liten elaking! Nu längtar vi bara..

Nu ska jag plantera en blomma jag köpte och försöka kasta ihop middag och bara sitta å vänta på att min låååååångsamma man kommer hem!

samvete och sånt.

humöret har inte varit det bästa idag.. fast heller inte det sämsta!

mvc, allt var bara bra. Knodden ligger stadigt på sina 130 slag/minut. Mitt blodtryck är toppenbra, vilket jag faktiskt tvivlat på och sf måttet var 30. Så, vi följer kurvan perfekt.. 

Sprang till stan och tog en fika med mamma, mysigt. När jag kom hem så kände jag mig helt plötsligt orkeslös, dödstrött och ingen volja att vilja göra någonting. Hade lite brådis att göra mig ordning inför kalas hos svärföräldrarna.. Oskar kom hem och stressade på mig, jag fick panik och bara beslöt mig för att jag inte orkade hänga med. Lipig och orkeslös stannade jag hemma med sjukt kasst samvete. Jag tycker de är supermysigt att åka till svärisarna och hälsa på men just nu orkar jag ingenting. Skulle bara vilja få ligga med huvudet i oskars knä och bli klappad på!

Nu ska jag koka mig lite te och träna bort mina hungerskänslor..


Middagsdax!

fick springa över till mataffären för att inhandla potatis. Ner i shoppingkorgen kom också en påse chips vi ska götta oss med sen. Oskar drog den tråkiga lotten att skala potatisen. haha! därför köpte jag 5 kg, bara av ren jävlighet..  Han totalvägrade att skala 5 kg potatis till två personer, klokt val.
 Blir potatis och fisk, men utan sås! Helt sjukt att inte alla affärer säljer smögensås:-S

Dagen har varit lugn. Förbi johanna&kim och fikade och lekte med busan lite, den envisaste ungen i hela världen! :-) Som förövrigt fyller 1 år nästa vecka. Så nu är det dags att tant kajsa & tant antonia slår ihop sina kloka huvuden och kommer på en grym ettårspresent.



notis till mig själv; ta nya magbilder förfasiken!


klippt och mätt

städad, fått halvordning på barnrummet, varit hos min älskade häst, fikat med sarah, varit hos min farbror och på kvällskvisten kom mamma hit med mat. vilken dag! Och jag hann även förbi läcköblommor för lite inhandling av vackra saker att ha i fönstren!  :-)

mamma klippte även mig när hon var här, sååå behövligt. Kändes inte värt att gå till frsören för en toppning när min mamma lyssnar mer och klipper bra! :-) Fick också lite massage av mamma på mina öma stackars ben. Dom är sjukt svullna, ser ut som korvar! Härligt med ödem och vätskefylld kropp, verkligen! 
Oskar kröp in tidigt till sovrummet för att sussa, jag tryckte precis i mig en heeeel annanas, så smarrigt! All färsk frukt är supergod. Och härliga vitaminer man får i sig!


Imorgon är en lugn dag. Tänkte åka till johanna på förmiddagen och hälsa på lite.
Känner mig megatrist men jag orkar knappt ta på mig kläder och gå ut när jag har så ont i benen.. Har dom senaste nätterna inte kunnat sova pga "växtvärks-känsla" i benen, vaknat på morgonen av hemsk smärta.  Gör vidrigt ont! MVC på fredag, då får jag gnälla av mig lite :-)

Jag borde börja läsa på om förlossning, smärtlindring osv.. Jag har verkligen skjutit upp det, undvikit det pga rädsla för den hemska smärta jag föreställer mig. Men jag antar att jag får ta mig i kragen! Vem vet, han kanske vill komma ut snart?
 Och nu är han välkommen, iaf från min sida. Oskar tycker han kan komma på planerad dag eftersom oskar vill ha lite lugn och ro nu innan ;-) Jag själv är bara så sjukt trött på att vara fet, vätskefylld, orkeslös och allt annat som tillhör en graviditet.


..

har gjort underverk för min sömn att ha ett riktigt mörkt sovrum! Sover länge om morgonen, om man bortser från alla gånger jag måste springa upp och kissa..
 Hamnade i soffan och glodde på någon film när vi åt lite frukost. sen tvingade ag med oskar till affären, de ekade i kylen & frysen här hemma..

Nu sitter jag i soffan med min dator och oskar sitter i klädkammaren och försöker koppla ihop sin dator. sjukt mycket smidigare med laptop! :-)

Jag ska snart börja kasta ihop lite middag tror jag, sen ska jag vila lite.. Helt slut, huvudvärk och mör i kroppen. att vara gravid är inte lätt!


solsken

Solsken idag igen. Jag ska lägga mig på balkongen lite tänkte jag :-)

Påskaftonen spenderades med knytkalas hos tony & erica i götene, vi letate ägg i trädgården, åt massa smarrig mat och spelade spel.  Det sprängdes även lite raketer, och eldades upp en tomte?! Jag hade ont i ryggen och kände mig väl kanske lite halvtrist..

Idag har vi verkligen sovit länge, lite för länge. Oskar stack iväg med en bil till götene, så skulle han fixa & greja lite. Det gör att jag får grejja lite hemma och njuta av ensamheten! :-)
Vi har ett berg med disk eftersom vi varit utan diskborste i några dagar. Men nu är det inhandlat så jag har inten ursökt att inte ta tag i det längre..

Verkar som det blir grillning hos mamma&ola ikväll, årets första för vår del.
Nu ska jag ta tag i dagens bestyr! :-)


orkeslös. varning för klag!

Senaste veckorna har varit stressig.. Jag tänkte flera gånger att " dethär har jag klarat bra" eftersom tröttheten inte slått till. Men tro mig, nu har den gjort det.
 känner mig extremt utmattad, änd kan jag inte sova. Jag har börjat må illa på morgonen och då går det knappast ligga kvar i sängen.. Min kropp har svullnat, VÄLDIGT mycket. Inte bara fötterna utan hela benen, även låren! Jag kan absolut inte sova bra, jag springer och kissar flera gånger varje natt och dricker massa kallt vatten. Jag är konstant varm. vet inte om mina händer svullnat också?! ser ut som fettohänder iaf..

Kläder vill jag knappast behöva ta på mig då allt gör ont och jag får märken på kroppen direkt. Strumpor är bland det värsta, barnmorskan sa till mig att köpa stödstrumpor.. ?! och visst, jobbar som uska och jag vet att stödstrumpor är toppenbra men hur jäkla lätt är det att ta på sig dom själv när man inte ens får på sig ett par vanliga?!  När det kliar på låret eller någonting och jag kliar tillbaks så gör det sjukt ont i huden är efteråt, också ett tecken på mycket ödem?!

Jag är bitter, jag vill inte klaga och gnälla. Jag avskyr att göra det. Men nu orkar jag inte vara gravid längre!
att det finns folk som säger att dom älskade/älskar att vara gravida, HUR TÄNKER DOM?!  Missförstå inte, jag tycker det är supermysigt att känna alla sparkar och rörelser av våran lillkille där inne men resten av de tillhörande sakerna?! Dom kan ju dra åt fanderns! 

Sen säger alla " ja men nu är det inte långt kvar"  NEEEEE tacka fan för det, jag räknar ner varje dag för jag har totaltröttnat! Blir skönt när det väl är dax. Min förlossningsskräck har nog iprincip försvunnit. Har jag klarat mig genom detta så är det väl bara bita ihop genom en förlossning också.

Nu måste jag sluta gnälla för att jag är så extremt kissnödig, OVANLIGT?!
sen ska jag försöka ruska liv i oskar, och gråta lite i hans famn..

äntligen

Inatt sov vi första natten här, vred och vände mig länge.. Kidsen i lägenheten ovanför har kenpiga tider att hålla igång på! Är nog en vanesak att höra grannarna lite mer. Förra lägenheten var de alltid tyst och skönt, kanske någon helg då det var party men det får man räkna med! :-) 

Svärfar, Oskar, mamma & ola körde på ordentligt igår. Jag organiserade, fick order att inte bära mer av mamma och oskar.. Bäst att lyda!  Bra jobbat och tack för hjälpen kära släkt.

Imorrse kunde jag inte somna om när oskar gick till jobbet vid halv 7, gick upp och städade badrummet. Kul att vi fått badkar, oskar invigde det redan igårkväll innan han somnade. 
Bygg gubbarna kom hit vid halv 8 och satte i ett handtag till den nybyggda balkongen, snabbt och enkelt. Dom tog till och med av sig skorna!  :P
 Direkt efter kom mammsen, hon hade lite saker med sig som vi glömt. Jag åkte med henne tillbaks och försökte hjälpa till lite och för att hämta våran bil som stod kvar där.

Så nu sitter jag här, i våran nya lägenhet.... Konstigt!!
Försöker få ordning på allt. Vi har sjukt många flyttlådor med kläder, så från och med nu är det shoppingförbud för min del. Och jag ska fasiken hålla det! 
Och jag måste nog erkänna att Oskar har verkligen haft tålamod med mig under flytten. Jag har nog blivit lite grinig och gnällt endel, han är underbar som inte tappar tålamodet och skäller ut mig. TACK HJÄRTAT! du är bäst.
Ska bli skönt att få en ledig påsk med dig nu.

Jag ska öka takten lite nu, ska luncha hos mormor vid 13tiden. Ska hämta upp syster innan. Hon sitter förövrigt hemma och kollar genom filmer på oss som små, ska försöka bränna över dom till dvd och spara. Superkul att ha sånt!

Byee. Ha en fin skärtorsdag! :-)
notis; MÅSTE plocka påskris! Har faktiskt köpt fjädrar!
Ska försöka slänga ihop en "bukett" åt mamma också. :-)


  • RSS 2.0