en hel vecka

en vecka.. oj oj! vid denna tiden för  en vecka sedan låg jag och grät i sängen och klockade mina värkar.. grät av chocken att det hade startat, att han ville ut!

oskar är på möte, vilgot sover i min famn och jag är meeega trött!
Vi tänkte försöka orka oss fram till karnevalen och kika lite, sen ska vi till stallet.

6 dagar

Vilgot är 6 dagar gammal.
Det känns redan som han varit hos oss superlänge och allt är så naturligt!

Idag hade vi barnvargnspremiär! :-) Vi tog bilen till stallet och sedan gick vi en promenad där med vagnen. Oskar fick gå in i hagen och hämta Lego, han stod givetvis längst bort också. Jag var ju bara tvungen att klappa och pussa lite på min häst när jag itne träffat hanpå en hel vecka!  
 Gick förbi maria & pelle (världens bästa stallägare) och visade upp årat lilla mirakel. Nu väntar vi med spänning på deras som ska titta ut vilken dag som helst.

Vilgot gillade vagnen och sov mest hela tiden.
 han har även badat idag igen, han gillade det denna gången. naveln har ramlat bort nu också.
ja, vad mer har hänt?..

Nu ska jag pussa på mina fina killar.


vilka känslor

varje gång jagtar upp honom i min famn så slår det mig att vi har världens finaste son.  Och han blir bara vackrare och vackrare för varje gång jag tittar på honom.
nu ligger han bredvid mig här i vår stora sköna säng, han ser väldigt nöjd ut och jag kan inte sluta titta!

Natten har gått fint, vaknat-ätit-bytt-somnat, och sen igen. hehe.
Oskar & jag har sovit ganska bra inatt också. Sömnen är underbar!

Vaknade vid 7, jag fick frukost på sängen av min kära älskling medans jag ammade. Vilken lyx, tror aldrig jag kommer låta honom gå tillbaks till jobbet! :-) 
 Somnade om en liten stund efter det igen och de konstiga är att oskar & jag är konstant hungriga!  Så kl 9.45 satt vi i köket och åt lunch, visserligen bara brutalt enkelt pulvermos & fiskpinnar. Men de smakade väldigt gott då! :-)
 min mormor ska komma om en stund, hon har nog längtat mycket! Hon lovade ta och göra pannkakor, smaskens. Oskar ska få äran att åka till ica, apoteket och åka förbi stan för att köpa lite mer pyjamaser i mini mini size! :-)



Oskars föräldrar kom inte igår, dom kommer ikväll istället. Men sarah kom och besökte oss en sväng igår, skoj att få prata av sig lite! Sen kom syster min förbi på kvällen, hon köpte med lite mat åt oss och oskar fick sitta och mata mig medans jag ammade. TEAMWORK!

 Jag är väldigt stolt över min oskar, han är så lugn och otroligt fin pappa! Åh, det pirrar nästan i kroppen på mig nu!   Nu håller han förövrigt på att mäter balkongen, soffa ska byggas verkar de som :)


mina pojkar

båda mina pojkar ligger och sover. det är tyst och fridfullt här för stunden och jag njuuuuuter!

Första natten hemma; lillkillen fick sova i vagnen, den verkade fungera bäst.
Oskar kröp till kojs lite tidigare än mig och lillen. Han åt och myste, somnade och jag somnade tillslut på soffan. vaknade av honom vid 1 tiden, mat & blöjbyte. Oskar vaknade till liv i sovrummet och kom upp till oss, verkade bekymrad över att jag inte kunde sova.  Vi låg alla tre på soffan och myste, lyckades somna om och sen var de tajm att vakna vid 5 igen(tror jag). Känner mig vimsig och nu när klockan är 11.30 så skulle den likagärna kunna vara 18 på kvällen.

Morgonen har varit lugn. Älskade oskar fixade med frukost medans jag stod för att snussa bebis. Sen har vi mest legat på soffan eller i sängen.. Lillkillen somnade gott på oskars bröst förut och jag lyckades somna bredvid, och jag sov gott!!!

 Ikväll kanske lillkillens farmor & farfar kommer på besök. Vi har inte orkat planera någonting ännu!
igår var min pappa, mamma & syster här, jättemysigt. Och han fick paket! En stooooor barbapappa nalle till barnrummet, barbapappa-vagnleksakoch kläder. Finns de risk att han blir lite bortkämmd? :-)
 Vi orkade med kvällen fint, antagligen var man fortfarande speedad på alla känslor.


Nu verkar de som någon strax kommer vakna till.
ska pussa å krama på min otroligt fina son


ÄNTLIGEN

24 maj, 23.40 kom våran kille till världen.
51 cm, 3430 g.
Behöver jag säga att han är världens finaste?
 (har ännu inte bestämmt namn)




Vi kom hem från sjukhuset redan kl 14.
Vi fick inte ro i kroppen på bb och kunde inte sova en sekund..
Nu har vi försökt ta varsinn powernap och ladda batterierna lite, hungriga är vi också.
 
jag skriver mer en dag när jag orkar, för nu börjar lillen vakna till liv.

24 maj

förvirrad, men nu har jag iaf kollat och det är måndag!

Vaknade långt innan oskars väckarklocka började pipa, klarvaken! Så jag låg där i sängen och spelade mobilspel, vilken sysselsättning! Han gick upp och jag slog på tven, lite roliga komebiserier gick redanvid denna tiden. Nyheterna orkade jag titta på också, sedan bäddade jag ner mig ordentligt och somnade om.

Gick upp nu vid halv 10 och har precis pillat i mig frukost. Smakar alltid så gott med frukost nu, även om det är torrt bröd och ett glas oboy!

Gubbar håller på och sågar ner träd utanför balkongen?! Och dom pratar högt och är irriterande. Känner nästan för att ifrågasätta om dom kanske skulle ta och fokusera lite på sitt jobb istället för att bli stillastående och tjöta skit.  Män kan inte göra nått korrekt?!



I veckan har jag gjort fullt med planer. allt för att inte vänta på att den vill komma ut!
Idag är det städning och picknick med antonia & johanna.
tisdag (DAGEN VI VÄNTAT PÅ) stallet, hovslagaren ska komma, träffa sarah
onsdag fika med tjejerna på kvällskvisten.
torsdag städa ännumer och putsa fönstrena
fredag då ger jag upp och väntar på bättre tider.

Imorgon är dagen D här. Konstigt att man väntat så länge och nu är dagen kommen?! Helt plötsligt känner vi oss inte alls redo och förvirringen är nog väldigt stor hos både mig och oskar.
Oskar ska till göteborg med jobbet i veckan också, ons-fre men det verkar som dom åker redan imorognkväll. Jag har ingenting emot det! Dom kommer få det superskoj och bli bortskämmda med god mat.  Det tar bara 1½ timma från göteborg hem, så jag känner mig inte orolig för 5 ynka öre över att han inte skulle hinna! Och jag tror förövrigt inte att det blir någon bebis denna veckan, tyvärr. Han verkar ha de fint och skönt därinne och jag tror nog han ligger kvar länge till. Fast han borde väl veta att han är varmt välkommen?!   
 
Nu ska jag skrubba badrummet, ta mig en dusch och njuta av tystnaden.. (förutom gubbjävlarnas skrik utanför)


23 maj

klockan är över 12 och oskar sover än?! han måste sovit dåligt inatt när jag sprungit upp & ner som en idiot. börjar verkligen tröttna på min eviga kisseri!!

Vi tänkte åka ut och kolla på morfar&morbror som segelflyger idag, det var något jippo där ute också? alltid skoj att träffa dom. Men vi får väl se. oskar kanske aldrig vill gå ur sängen idag?! :O

Har inget vidare roligt att skriva, så nu ska jag sluta sitta här med godisskålen på magen och gå in och försöka väcka min lilla törnrosa och få i honom lite frukost! :-)

22 maj

mammas födelsedag, grattis!

Sov länge, skönt! kastade i oss frukost och åkte till stallet. Idag var de jakt i hagen! lego ville absolut inte följa med in, han som brukar komma när man ropar. Antagligen jävlades han med mig pga duschen han fick igår. Alla andra hästar ville gladligen med in och komma och kela med mig & oskar.
 Oskar red lite i paddocken, börjar se riktigt bra ut! ;-) Han ska få en ridhjälm i present av mig tror jag nog.

Sen hem, snabbdusch och fram till stan för att möta upp mamma&compani för en födelsedagsmiddag. Vi köpte en söt liten blomma i födelsedagspresent till henne. i sista sekund....

Nu spelar herrn tvspel, jag hade tänk sätta mig i solen en snabbsväng men den verkar ha försvunnit bland molnen nu. typiskt!
Lugn lördag!

21 maj

Vilken skön dag!

Antonia och jag tog en promenad runt lidan, gick förvånansvärt bra för mig att gå den promenixen utan att få ont eller bli otroligt kissnödig.  Kom hem, gjorde en matlåda till oskar. Blev hämtad av mamma och åkte vidare till stallet. Höll igång som sjuttsingen där också, satt och tittade när hon red ett dressyrpass. Och fy vad jag ville upp på hästryggen och få rida. 
 Lego gick fint och blev supersvettig i värmen, så duschen han fick kom lägligt! Nu är han välshampoonerad.  Vi blev uppbjudna till maria & pelle på fika medans han stod inne och åt lite mat och torkade en aning, släppte ut honom och gissa vad som hände? jo han går och rullar sig. givetvis. Jag skrek "fyfan" och han tittade konstigt tillbaks på mig, skadeglad tror jag.

Väl hemma så åt mamma & ola lunch här. Lite snabb och enkel men den verkade uppskattad ändå:-)
Nu ska jag kasta mig i sängen lite och glo på tv tills herrn kommer hem och intar samma position. 

Fredagskvällen blir nog lugn.
I helgen har jag iaf tänkt göra en storstädning här hemma, kanske putsa fönstren? Mamma fyller år imorgon också, så en fika ska vi väl fika också :-) Och en present..
Måste fixa syster studentpresent också.... Inte att glömma!


tajm att

borsta tänderna, pilla ur linserna och inta ytan som finns kvar i sängen. ryggen värker!

Imorgon ska jag med mor&far och kolla in stället dom hyrt till lillsysters student. Inte den bekaste aning om vart sjuttsingen de ligger eller är för ställe så det blir spännande. Sen har jag lovat mamma att jag har lunch åt henne här också, smaskig kycklinggrej.
Har planer på att tvätta lego imorgon, storaaaa planer. Han behöver skrubbas ordentligt! Vet visserligen att han kommer gå ut och rulla sig i någon hemsk jordhög i hagen direkt efter så mitt jobb kommer vara förgäves. Men han vill nog bli lite vårfin ändå! :-)

Ne fyfan jättemycket sovdags och försöka ha värmekudden på ryggen lite.

20 maj

sprungit upp och ner hela natten.. oskar har vaknat varje gång, stackarn! 
 fick iaf sova ut lite på morgonkvisten efter han hade gått iväg till jobbet, alltid skönt att få breda ut sig och ta den plats i sängen som jag (fettot) förtjänar!


idag skulle balkongen besiktigas. gubbarna kom precis när jag kom ur duschen, hann precis ta på mig kläder innan dom stampade in och glodde runt. Var en hel hög människor, trevliga var dom också! passade på att ifrågasätta om det skall kunna lukta rök när man har stängt och grannarna över röker. Han skulle kolla på detta och försöka nämna det lite snyggt för knäppgökarna på andra våning! Jag förstår visserligen att man inte kan förbjuda människor att röka på sina balkongen men lite hänsyn kan man allt visa om det resulterar i att de luktar rök i hela våran lägenhet :-)  vidrig lukt som sätter sig i allt!! jag ska aldrig i hela mitt liv ta i en ciggarett igen.


Ikväll har jag bestämt att det ska bli smarrig mat här hemma! eller ja, mat som jag gillar men icke oskar. Han är dödsrädd för grönsaker, barnslig som han är. Men jag harlovat att använda det sparsamt idag, så han också kan få tycka det smakar någorlunda gott!
 Sjukt chipssugen är jag nu också!




 Imorgon ska jag ta mig i kragen och träffa den bästa människan jag vet. 
Bättre vän är Antonia går inte finna i denna värld! Jag är tacksam att ha dig, även om norge har satt klorna i dig och gör att jag har dig hemma på tok för sällan.
 Kärlek till världens finaste vän!



 



19 maj

solen skiner och värmen är härlig idag. Jag håller mig inne, känner mig megatrist. ryggont och skallebank!
gjort lite nytta idag iaf så jag har inget dåligt samvete för att lata mig!
Ska vidare till götene på kalas ikväll, oskar har blivit skonad och ska ha en hemmakväll med tvspel misstänker jag.

19 maj alltså, hade någon frågat mig efter ett datum för längesedan då jag trodde han i magen skulle komma ut såhade jag sagt 19 maj. vet inte varför jag haft detta datum i lite åtanke, de kommer iaf knappast ske någonting idag!  Men jag får nog försöka prata med honom där inne och säga att jag absolut inte vill behöva gå över tiden, jag har inte tid/ork med det. Han bör komma SNARAST!

Nu ska jag nog kasta mig i sängen och se lite på tv innan jag ska duscha och anstränga mig att ta på mig kläder inför kalaset.

Får väl passa på att be om ursäkt till alla mina vänner, jag känner mig supertråkig just nu som aldrig är med på någonting och knappt orkar ses. FÖRLÅT, verkligen. jag har ont, är fet och otroligt trött hela tiden. Är man höggravid så tycker jag väl kanske inte de är så konstigt heller. Men jag lovar att jag ska försöka orka bli lite roligare.


dedär

med att ta gravidbilder är inte lätt. Jag är inte fotogenisk, jag hatar att vara framför en kamera och oskar har ingen inspiration. jösses, vi har inte ens en bra bild.
kul.

nu ska jag kolla efter tips på nätet. HEJA FETTOKAJSA

18 maj

mormor plingade på dörren imorrses, vi skulle bege oss ut för att köpa en present till kusin som fyller år imorgon. Blev en fika och lite snabbkik i olika affärer. Slutade iaf med en bra present! :-)

Skjusade hem henne, åkte vidare till oskar som hade lunchrast. Vi tog oss en smarrig glass på donken tillsammans. Sen dess har jag varit hemma, städat, plockat undan all tvätt jag tvättade igår och äntligen fått färdigpackat väskan som ska med till förlossningen! Undra om jag kommer riva upp den och packa om den flertal gånger?! hoppas på att jag inte hinner det..

Idag har vi iaf tänkt ta lite kort på magen, har tänkt de i flera flera fleeeera veckor. Men fan det blir aldrig gjort. Och det kan ju vara försent när somhelst! Men ikväll ska den förevigas på försök till "fina" bilder.
Alla vi tagit hittils har varit hemska när jag varit nyduschad, osminkad och sliten. 
    Får se om det blir något bättre resultat av kvällens kommande fotografering, (om den nu blir av)


Dags att fixa lite med kvällsmaten, potatisskalning är üuuubertråkigt!

ångest

jag får ångest över diskberget som är i köket men jag orkar inte ta tag i det. vill gå till sängen och sussa nu, vill ha hem min sambo NU och få en puss och kram


17 maj

gårdagen - oskar målade mina tånaglar, imponerande resultat. mamma kom förbi och toppade min kaluffs, jag slängde i en färg och gjorde även en ansträngning och raknade benen(ingen prio när man är höggravid!)
 Kände mig faktiskt som en ny människa efter att ha fixar mig så. Riktigt skönt!

klockan ringde dödstidigt idag, 7.00 och jag begav mig till BM kl 8. Hon var glad och trevlig, sista besöket innan BF. Sa så sist ockå, men då hade hon glömt att planera in ett så därav detta extra besök. Allt såg fint ut, magen hade krympt! Och jag som äter som en häst?! haha! Den enkla förklaringen kan vara den att magen har sjunkt mycket eller att lite fostervatten försvunnit. Ingenting att oroa sig för iaf.
Bebis verkar må finemang och hon trodde jag kunde förvänta mig att någonting kunde ske snart. Men jag hoppas inte på någonting. Räknar med att gå över tiden och behöva missa min systers student, min enda syster. JAG TOTALVÄGRAR föda den dagen. Så bebis, snälla. KOM UT SNARAST!
Hjärtljud; 138
Blodtryck; 130/65
Sf; 32

Väl hemma sprang jag ner och upptäckte till min glädje att tvättstugan var ledig. Kastade in massa tvätt utan sköljmedel, för de var slut. Jag hatar att tvätta utan det!!!!
Men ja, tvätten behövdes iaf tvättas och jag är på tok för bekväm att springa till affären. Nu ska jag ner igen och hänga upp och kasta in nya maskiner.  Jag skulle verkligen vilja ha en slav, någon som kunde tvätta våran tvätt, massera mina fötter och laga mat åt mig när jag säger till. Någon som erbjuder sig göra detta för en billig peng är välkommen att ringa omgående! ;-)


16 maj

mord i lidköping inatt. Man slutar aldrig förvånas?
liten stad, kokomänniskor som bär kniv.. hm? hemskt!

Oskar spelar tvspel, han är superdålig och kör av vägen konstant. han påstår att jag inte är bra för koncentrationen. Män kan uppenbarligen inte ens prata samtidigt som dom sitter med blocken fäst mot tven!
Vi hade tänkt åkt och slängt massa skit på återvinningen idag, men givetvis är den stängd. Söndagar är väl den dagen människor har tid till att åka och slänga saker?!
Så vi har inte kommit på någon ny sysselsättning än.  Kunde man bestämma när den där inne skulle pluppa ut skulle jag nog välja idag. Men verkar meningslöst att hoppas på de! :-)

Jag ska försöka övertyga oskar om att måla mina tånaglar nu. Svårt att göra det själv! resultatet kommer väl bli som om en blind människa hade gjort de! Får nog ta bild på det sen?

ja?

HÄR VAR DE LIVAT!

oskar har somnat och jag underhåller mig själv med att baka kärleksmums. Ska ha mer klegg på denna gången, oskar tyckte jag hade snålat sist.

Ja, lördag hos oss. Vi är så livade!


15 maj

vaknade upp, tittade ut och insåg att det förmodligen blir en inne dag! Regn och dimmigt, väldigt trist!
 oskar jobbar, eller han slutar vilken sekund som helst och skulle köpa med baugett hem, det är tomt i kylen och frysen(förutom alla kakor)..
Jag hade tänkt kila fram och kolla Älvaslaget(brännbolls turnering) ihop med antonia. Men då ska de nog ske ett mirakel att solen kommer fram och tjugogradig värme?! :-) Kommer knappast hända va??


Ska försöka ta mig i kragen och gå till affären sen, oskar skulle nog bli överlycklig om han fick kött och hasselbackspotatis ikväll.. jag kanske ska anstränga mig?! :-)

Jag måste springa och kasta av oskars myskläder och dra på mig mina egna, hans måste ju typ ligga redo när han kommer hem. Här i vårt boende går vi inte i någonting annat än myskläder! ;-)



Annars kan jag tycka de vore en bra dag om förlossningen ville starta nu. kanske får be han i magen om att snabba sig lite?

en fredagskväll

vaniljglass och massa kiwi, hur gott är inte de??!

14 maj

det tar på dagarna... känns både underligt och väldigt skönt! Vet ändå inte om jag är redo för att han ska ut? Han får gärna stanna lite till.

Vaknade när Oskar gick till jobbet idag IGEN, skit jobbigt. Frukost hade vi ingen kvar efter han hade länsat köket, jag fick unna mig en hallongrotta för att lindra hungern lite.
 Nu sitter jag här, ont i högerhöften. Kan någonting trycka lite på nerverna?

Jag skulle verkligen vilja gå och sussa en stund men är superpigg. antonia ska komma förbi sen, oskar kommer hem på lunch och jag ska städa & hinna till stallet också.
Nejhej, en alvedon och lite vatten. Så kanske jag somnar en stund.

IGEN

jag har gjort de igen, bakat...
Idag slängde jag ihop hallongrottor, dom står på kylning nu sen ska dom genast in i frysen och enbart ätas utan människor som förtjänar sådan njutning!  Jag ska inte äta en enda(är tanken) eftersom jag redan är ett fetto.

Nu kslutar oskar jobba om en timma, regnet faller och jag hade tänkt slängapå en film?..
Ja jag får nog leta igenom lådorna med filmer nu, dom ligger fortfarande i kartonger från flytten.. Tycker de är sjukt fult att ha filmer framme i hyllor, blä blä så här kommer dom absolut inte packas upp. Dom får ligga kvar där dom gör.

Ne, täcket och kudden på soffan nu och en rolig komedi. Kanske inte ska klaga över att gå hemma? Oskar ville iaf hemskt gärna byta med mig förut!

12 maj

varit uppe sedan oskar åkte iväg vid halv 7. vred och vände mig många gånger innan jag insåg att det verkade kört att lyckas somna om, därför sitter jag här nu efter att knaprat i mig lite frukost..  Gäspar och gäspar men sova känns super avlägset.

Oskar kommer hem på lunch så efter de kanske jag borde bädda ner mig och sussa bort eftermiddagen? :) Det ska tydligen bli regn hela dagen ändå (?)
Frågan blir bara; vad sjutton ska jag göra ända fram tills han kommer?!
Jag kanske ska baka.... men vem ska tvingas äta allt jag bakar?! Alla kaksugna människor är varmt välkomna hem till oss! ;-)

Röd dag imorgon, sovmorgon med älskling. Jag gillar när han är ledig! :-D



Jag ska knopa ihop en annons och kasta ut på blocket också. Får inte glömma det nu!
Letar som jag sgt tidigare efter medryttare till min älskling.. 
 någon som faktiskt RIDER dom dagar hon/han tar åt sig.  


jag vill



jag vill ha sommar!

funderar

på att baka lite, igen. housewife som jag är (?!)

karln i hushållet ligger och sussar. jag är hungrig och uttråkad!
mamma ska komma hit på fika ikväll, mysigt. jag har världens bästa mamma, kan ringa hemma 15 gånger varje dag för att bara prata lite.  Inte alla som har så bra relation med sin mammi som jag har, underbart.


Jag skulle verkligen behöva en ordentlig klippning, håret är tokslitet! hemsk längd är det på det och färgen är supertråkig nu.
Så för att sammanfatta det hela; behöver klippas, färgas, och förnyas.
Ska jag bli riktigt mörk igen??  Oskar är inget bra smakråd.
SÅ ALLA TIPS ÄR VÄLKOMNA.



Bjussar på en magbild idag.


10 maj

kommer klaga nu.

punkt 1; alla bitterfittor på försäkringskassan. Skulle ni dö av att vara lite muntra och glada?!  Jag börjar starkt tro de. Och det måste vara hemskt att behöva gå till en sådan arbetsplats varje dag, inte främst för att folk ringer och ifrågasätter er utan för att ni alla som jobbar antagligen smittar av er till varandra med bitterheten. Snälla söta ni som sitter där med telefonen vid örat, var lite glada och trevligare! Då skulle ni få tusen gånger trevligare bemötande av alla människor som ringer.

punkt 2; jag är hemskt trött. Sov till 10.30 och nu är jag megatrött igen. Ska de vara såhär?!

punkt 3; nedstämdhet. jag hatar det. sjukt frustrerande att aldrig veta om du är ledsen eller glad?! Skulle det skada av att försöka visa lite lycka? du har det väl inte hur dåligt som helst?.. eller? 

punkt 4; grannarna. jag är så trött på deras jobbiga barn i trotsåldern och deras eviga spinkande i en av väggarna eller när dom hoppar på golvet. och detta spring i trapphuset ?! SLUTA FÖRFAN. bor man i lägenhet får man tänka på att andra människor bor väldigt tätt inpå..

punkt 5; att jag måste städa



9 maj

söndag.
Nu är det ett stort megaberg med disk. Jag har bakat och inte fixat ordning efter mig, fy på mig.
Slängde ihop en sats med kärleksmums, dom blev smarriga! :-)

Dagen i övrigt har varit super lugn. Sov länge, kände inte för att gå ur sängen ens.  Men vi tog oss en trip ner till hamnen, kollade pappas båt, vidare till ICA och nu är vi här igen. Oskar har suttit i värmen på balkongen och pillar på sina paintboll prylar medans jag bakade, nu är det fix med att sätta upp skötbord som gäller.

Jag borde stänga ner här och ta tag i min disk, ska kasta på lite pastavatten också så vi får i oss lite middag.. Ska åka och longera lego en sväng, eller om oskar offrar sig att rida runt på honom? trist att de blåser så, blir dammigt och jobbigt i paddocken då!

Hjälp mig, sparka mig i rumpan jag behöver få någonting gjort NU


8 maj

lördag. uppe ur sängen redan 8.45! Snabb frukost och påklädnad i en väldig fart, blev avsläppt i stallet av oskar och givetvis står lego längst bort i hagen!
Ganska många tunga och lunkande steg jag fick ta för att få med honom från hagen.. Han brukar vara gullig och komma när man ropar men idag verkade gräset mer intressant än mig.
Verkar busas endel i hagen nu, mycket tråkiga märken i min lilla älsklings fina päls! :( Såfort det blir lite sol och värme ska han iaf få en dusch och tvättas ordentligt, det dammar inte LITE om honom nu?!

Oskar åkte iväg för att spela paintboll. Så pappa ställde upp och körde hem mig från stallet, den förkylda stackarn! Så nu hamnade jag här. Funderar faktiskt på att krypa ner i sängen och vila lite. Tråkigt väder så man får ingen vidare lust till någonting. Eller jag är fortfarande sugen på smörgåstårta, borde ringa mamma och kolla om inte dom också är de?! :P
Eller tänk vad gott de vore med räkor...... muuummmmms!


varma

varma mackor blir det till fredagsmyset!
Vi turades om i köket eftersom vi har sjukt olika sätt att göra dom på, bäst att göra sina egna då. Annars kanske det inte blir ätbart?!

jag skulle

verkligen vilja ha smörgåstårta NU!

Jag har tagit itu med diskberget, nu ska det städas lite också. egentligen behövs det väl inte men jag har fan inget annat för mig just nu och massa energi!  Kanske ska baka mer kakor och frysa in?  Skrämmande vilken hemmafru jag blivit.

oj vilken lång dag

tvättat, bakat, lagat mat till ett helt kompani, dragit över med dammsugaren, varit hos barnmorskan och varit i Vaggeryd.  En LÅNG lång dag som innebär smärtande rygg och ögon som går i kors och en bebis i magen som vägrar vara lugn och stillsam.
Nu ska jag tvätta av ansiktet och krama kudden riktigt ordentligt.

Imorgon är jag värd en lång sovmorgon!


6 maj

var uppe med tuppen! Packade ner all tvätt i stora ikeakassar och begav mig till mamma. Nu har jag varit här sedan halv 8 och tvättat.. Och mestadels är det enbart min tvätt. Oskar förbrukar typ inga kläder, men konstigt nog förbrukar jag mer än en människa borde göra?! Jag har hål i hakan och spiller endel! haha!

Nu inväntar jag dom sista maskinerna, det ska hängas upp och sen ska jag hem och steka upp köttfärsen jag inhandlade igår. Här ska det göras matlådor!!
Tänkte kasta ihop några olika småkakor också, bra att ha i frysen? Gott är det ju också..
Måste köpa russin till havrekakorna och kanske daimkulor, hittade ett roligt reccept igår på några kakor som jag skulle vilja provbaka!

Idag ska vi till BM också, sista besöket innan BF (spännande!). Jag tror visserligen att vi kommer gå över tiden men, vi får väl se.
Så idag ska vi sammanfatta graviditeten. vet inte riktigt hur jag känner att de varit? omtumlande, spännande och gått fort. Jobbigt att bli stor och inte kunna sysselsätta sig med ridningen eller att kunna jobba. Annars har jag väl mått fint.
Sjukt jobbigt att inte kunna ha sina kläder också, men det är väl en bagatell..

Nej, hej och hå. Dags att springa ner till tvättstugan igen, tusende gången typ. Sen blir de en sväng hem för att fixa allt som ska fixas. Jösses, jag gör mer om dagarna nu än vad jag gjorde när jag jobbade.
Kanske är detdär med att man boar och känner att man måste ha ordning innan bebis kommer? :-)

några tårar

grät en ganska stor skvätt när jag öppnade kartongen från källaren som mina jeans låg nerpackade i. Dom kommer antagligen aldrig någonsin mer pryda min kropp. Bäst att inse, kroppen är nog förstörd.

Till hösten blir de; HEJ HEJ POWERWALKS, soppdieter och diverse andra metoder!
Och bäst av allt; RIDNINGEN!

5 maj

ikea kållered, skit ikea! Superbesviken.  Vart på allums köpcenter också, syster letade studentklänning. Stensomnade direkt när jag kom hem igår, vaknade inte ens när oskar gick till jobbet imorrses! Skönt! :-)

Idag hade jag tänkt tvätta men jag skiter i det, jag blir förbannad bara jag tänker på tvättstugan här! riksbyggen borde verkligen göra någonting åt den! Ska kolla om jag kan tvätta hos mamma nästa vecka kanske..
 Ska iaf ta en promenix till mataffären och handla så jag kan göra lite mat idag. Sen blir det nog en extreeemt lugn dag!  
 

4 maj

Känns faktiskt ganska härligt att skriva "maj", bra månad. BF månad.

Fräldragruppen igår vart OK. pratade smärtlindring, tiden efter och ammning. Kikade några filmer och ja, satt på den obekväma stolen.
Efter tog vi och kastade oss iväg för att inhandla balkongmatta, även förbi cheapy för att fixa "pluppar". Hem - min handyman la in mattan och skärde till den, snabbt som ögat och kanonfint! Han kan han! :-) Nu ska det bara byggas en stor härlig soffa och sy dynor till den, fixa med lite blommor och sen borde vi kunna utnyttja den fullt!

VI kände oss bekväma och bestämde oss för mcdonken-picknick! Köpte mat och åkte till stadtparken, mysigt! Det var inga änder i närheten så maten kunde vi äta i lugn och ro. Jag avskyr änderna i parken, dom är på tok för närgångna!
När vi gick tillbaks till bilen hörde man några lustiga ljud och bå båda vred våra huvuden åt vänster, JAHA vad ser vi då?! Två män som sysselsätter sig mednågonting dom kanske borde gjort bakom stängda dörrar.  Jag var bara tvungen att filma detta roliga. Oskar ville nog kräkas upp maten vi precis ätit =P

Nu har jag precis suttit och pratat med min BM i ett lång telefonsamtal, hon är trevlig. 
Så nu är klockan på tok för mycket mot vad jag hade hoppats på och jag ska duscha och fixa lite. Luncha hos farmor och sedan beger jag och syster oss mot göteborg. Vi ska hinna förbi både innerstan och IKEA. katastrof att jag inte borde bränna ett enda öre egentligen. Men lite bra att ha saker hittar man ju alltid på ikea så där är det svårt att inte spendera pengar där!



497

"du har plats 306 i kön, just nu är vi 96 handledare som arbetar för att hjälpa dig. "

Det går framåt, sakta men säkert. Och man kan ju undra om varför antalet handledare heeela tiden minskar?! I början var det 120 och nu helt plötsligt 83. Har dom fikapaus? :)

Idag är det föräldragrupp, igen. Hoppas det inte är lika långdraget idag! Varför ska man behöva ha kaffepaus efter en timma? DRICK KAFFE INNAN MÖTET.  Som höggravid är det inte särskillt lätt att sitta på en obekväm stol, en bebis som sparkar och trycker på och ett humör som pendlar. 
 

Idag ska mattan till balkongen inhandlas! Jippi! :-) Hoppas vi får ordning på balkongen snart så vi kan sitta där och njuta av solen! Ska inhandla "pluppar" att sätta på vattenrören i badrummet, eftersom vi ska ta bort handukstorken och smälla upp vårt skötbord där. Tur att jag har en handyman!

Imorgon ska jag upp med tuppen; hinna tvätta, longera och promenera med Lego, lunch hos farmor och sedan åka till göteborg för att hämta pappa och hans flickvän på flygplatsen.

"du har plats 106 i kön, jut nu är vi 92 handledare som jobbar för att hjälpa dig"
Tackar, jag tackar. Nu är det inte långt kvar!
Efter jag fått tala med en av dessa 92 handledare som jobbar för att hjälpa MIG så ska jag diska och ta en svängom med min käre och trogne vän dammsugaren, vattna blommorna och sedan ta en avslutande dusch.
Hej och hå!

bitterfittan

känner jag mig som! och är väl de.

Vankas söndagsmiddag a la hemmagjordpizza här på östbygatan. Chips är inköpt och nu slog de mig precis att vi borde köpt cola också :-)

majmånad, känns som det enbart kommer vara en lång väntan! Men med förvärkar och att magen har sjunkt så har mitt hopp om att behöva gå över tiden försvunnit en gnutta. Men jag räknar ändå med de, tyvärr. 
 Har härliga förvärkar och jag vill ha ut bebis nu! Har hellre ont efter än innan(kommer ångra att jag sagt de!)

NU ropar han att maten är serverad!


en bra

en bra kvinna reder sig själv. MNST SAGT!




rally i falköping igår. Sandra och jag underhöll varandra, tackar för det! Blåste och var kyligt och att jag hade hemska sammandragningar och en jävla smärta överallt gjorde väl inte mitt humör särskillt bra. Men jag tycker jag bet ihop bra.
Åt middag hos svärföräldrarna, hem och la mig i ett varmt bad & knaprade mer alvedon. Ingenting hjälpte, skulle ringa in men lyckades tillslut somna.
Nu vet jag inte riktigt hur jag mår, bättre men inte som vanligt?

Ska ta mig en promenad nu. (kors i taket) Oskar åkte till götene(så extremt ovanligt), så jag får väl dra på mig ett par mjukisar och sysselsätta mig med att gå ut i solen lite.

  • RSS 2.0